2777
2789
عنوان

عروس هایی ک باکلاسن بیان

4335 بازدید | 48 پست

خانمهایی ک تو فامیل شوهر ب باکلاسی معروفید چیکار میکنید ک بهتون میگن باکلاس؟مثلا یکی از عروس های فامیل بچه دارشده میگن وای چقدر سیسمونیش باکلاس بود،اما سیسمونیش چندان با من فرقی نداشت،میشه راهنماییم کنیدچیکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا من همیشه فاصله رو حفظ میکنم همیشه میخندم سعی میکنم لباس تکراری نپوشم ب ست و ترکیب رنگ خیلی اهمیت میدم 

اصلا نفهمیدم از چه لحاظ منظورته😂

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟

من با کلاس نیستم از نظر بقیه ولی از نظر خودم هستم 😁😁😁 

خب مثلا خود رفتار اون خانم چطوری هست ؟ چه رفتارهایی داره که میگن با کلاس هست . خودش که با کلاس به نظر بیاد هر کاری ام انجام بده میگن باکلاس 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من همه چیزم شبیه اونه حتی فامیل هامونم تقریبا یکیه،مثلا هر لباسی بپوشه میگن شیکه وای باکلاسه،ما همه چیزمون عین همه،بنظرتون آدم خودشوبگیره وزیاد با فامیل شوهرارتباط نداشته باشه فایده داری برای باکلاس بودن؟

من کلا تو فامیل ادم باکلاسی ام  بیشتر بخاطر سادگی و ترکیب رنگ لباسو خریدام و عطرهامو و حرف زدن ...

منم رو لباسو پوست وتاکید دارم ولی حیف ک دندونام خیلی زود خراب میشن

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من خودم با اتیکت هستم و کار خاصی نمیکنم. ساده اما شیک لباس می پوشم. رفتارم گرم و صمیمی و با احترامه. ایران زندگی نمیکنم و چند سال یکبار اقوام رو می بینم اما هرگز ادا و اصول درنمیارم. همه بیشتر از ساده بودنم خوششون میاد. کلاس و اتیکت به ظاهر و زرق و برق نیست.