2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اب معدنی زیاد خوردم.به و خربزه و اناروخیارم تا دلت بخاد خوردم.دخترم وقتی ب دنیا اومد خیلی خیلی سفید بود.ماشالا خوشکلم هس

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
من روزي دوتا اب به اين وسطا خوده به هم ميخوردم خيلي خيلي خيلي بجم كپي باباش شد كوجكترين تاثيري ند ...

واقعا من میخوام شبیه خودم باشه 

به خانواده باباش نره😑

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
من اب معدنی زیاد خوردم.به و خربزه و اناروخیارم تا دلت بخاد خوردم.دخترم وقتی ب دنیا اومد خیلی خیلی سف ...

زنده باشه

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
خربزه خوشگل میکنه به هم خوبه

الان که نیس من تو ماه ۸ فقط به هست الان برا زیبایی

هیچ تاثیری نداشت

گفتن هر روز یوسف به سیب بخونین بخورین

من کل بارداریم هر روز خوندم به سیب و خوردم 

به خوردم

ولعصر رو روزی ۱۰۰ بار خوندم توی کل بارداری

بچم رفلاکس داشت کل شبم بیدار بود 

خربزه و گلابی خیلی خیلی زیاد خوردم

بچمو ببین انگار باباشو دیدی

الکی وقتتون رو به فکر کردن رو این چیزا نکنید

هر چیزی رو هم به اندازش بخورید

هیچ تاثیری نداشت گفتن هر روز یوسف به سیب بخونین بخورین من کل بارداریم هر روز خوندم به سیب و خوردم& ...

دعا کن پس بچم به خودم بره☹😭