2777
2789
عنوان

لوازم ارایشی دست ساز برای بارداری

183 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی هست ک بدونه من از کجا میتونم لوازم ارایشی طب سنتی خرید کنم

میخام بدون سرب داشته باشه و برا بارداری بی خطر باشه

یه کنجد دارم شاه نداره😍😍تازه قول داده این هفته عدس بشه😁😁😁😁😁

معمولا عصاریا دارن فکر کنم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت عطاری ۲۴ رژ لب داره ولی رنگبندی زیاد نداره  خط چشمش هم خیلی خوبه کلا همش طبیعیه

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
معمولا عصاریا دارن فکر کنم 

عزیزممممممم ایشالا خدا بهت اینقد بچه بده ک بگی دیوونه شدم از دست شلوغ کاریاتون😁

سایت عطاری ۲۴ رژ لب داره ولی رنگبندی زیاد نداره  خط چشمش هم خیلی خوبه کلا همش طبیعیه

من دنبال رژ و ریملم

یه دونه خریدم اینترنتی میگه دست سازه

ولی باز اعتماد نکردم

عزیزممممممم ایشالا خدا بهت اینقد بچه بده ک بگی دیوونه شدم از دست شلوغ کاریاتون😁

ممنون گلم 😍😍😍

ولی من چند سری رژ بدون سرب از لوازم آرایشی گرفتم حالا نمی‌دونم واقعا بدون سرب بود یا انداخت بهم 😂😂

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ممنون گلم 😍😍😍 ولی من چند سری رژ بدون سرب از لوازم آرایشی گرفتم حالا نمی‌دونم واقعا بدون سرب بود ...

اون شرکتیا ک داره

اصلا اعتمادی بهشون نیست

میشه بپرسم مشکلت چیه ک باردار نشدی

واقعا هست؟ لصلا نشنیده بودم.

اره هست خودم ی جا سراغ دارم مطمئنه ولی اینقد دیر جواب پیامتو میده ک کلا پشیمون بشی

من دنبال رژ و ریملم یه دونه خریدم اینترنتی میگه دست سازه ولی باز اعتماد نکردم

این سایت دکتر روازاده هست معروفه خودم هم سرمشو خریدم هم رژلبشو به نسبت راضیم من چون پوستم چربه سرمش زود پاک میشه به هرحال طبیعیه دیگه

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
اون شرکتیا ک داره اصلا اعتمادی بهشون نیست میشه بپرسم مشکلت چیه ک باردار نشدی

مشکلی ک ندارم 

به جز استرس و نگرانی اینکه باز بارداری خارج رحمی داشته باشم 

برای ریمل پودر ذغال و از عصاری بگیر با یه کوچولو ژل آلوورا قاطی کن در حد ک سفت بشه یه ذره شل بشه میشه خط چشم 

میشه ریمل طبیعی 🙃

این سایت دکتر روازاده هست معروفه خودم هم سرمشو خریدم هم رژلبشو به نسبت راضیم من چون پوستم چربه سرمش ...

سایت عطاری سرچ کنم؟

مشکلی ک ندارم  به جز استرس و نگرانی اینکه باز بارداری خارج رحمی داشته باشم  برای ریمل ...

ببین من چند روز پیش سقط کردم

دوسین امتحان کردی تا حالا؟

باید ۴۰روز بخوری بدنت اماده باروری بشه

من امشب میخام بخورم تا عید اگه خدا بخاد

ببین من چند روز پیش سقط کردم دوسین امتحان کردی تا حالا؟ باید ۴۰روز بخوری بدنت اماده باروری بشه من ...

خوردم گلم ایشالله ک فندوقت به زودی برگرده تو دلت 😍⁦❤️⁩