2777
2789
عنوان

بچه ها امروز دوشنبه سوری اینترنت رایگان با کد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 50 پست
خانمی من بالاتر نوشتم ،برامن اس اومد فعاله اما الکیه از شارژ گوشیم میره چرا؟

شاید واسه فردا داده 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون از فردا شروع میشه

نمیدونم زده بود فعال

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
شاید واسه فردا داده 

نمیدونم اینو یادم نیست

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
نمیدونم زده بود فعال

پیامو خوب بخون. نوشته از سه شنبه قابل استفاده س. امروز دوشنبه س

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خانمی من بالاتر نوشتم ،برامن اس اومد فعاله اما الکیه از شارژ گوشیم میره چرا؟

والا نمیدونم گلم

من زدم ی گیگ داده و الان دارم از اون استفاده میکنم 

مطمئن هستین ک برای امروز داده برای فردا نداده

چون شده ک هدیه را برای روز سه شنبه فعال کنن

نمیدونم اینو یادم نیست

خوب تو همون اسمسش نوشته که

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
من زدم به من یک گیگ داد اما باز از شارژ گوشیم رفت ،منم غیر فعالش کردم😩

نه گلم این بسته هدیه همراه اوله دوسنبه آخر هرماه هدیه میده من هر ماه استفاده میکنم یه ریال هم کم نمیکنه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
پیامو خوب بخون. نوشته از سه شنبه قابل استفاده س. امروز دوشنبه س

اها من پیامارو حذف کردم ،نتم از حرص غیر فعال کردم😂😂

نه گلم این بسته هدیه همراه اوله دوسنبه آخر هرماه هدیه میده من هر ماه استفاده میکنم یه ریال هم کم نمی ...

منم دیشب یه خانمی گذاشت زدم

خوب تو همون اسمسش نوشته که

پاکش کردم 😁

والا نمیدونم گلم من زدم ی گیگ داده و الان دارم از اون استفاده میکنم  مطمئن هستین ک برای امروز ...

مرسی اره بچه ها گفتن شاید من اشتباه کردم ،شاید واسه یه روز دیگه بود

ووواااییی بچه ها توروخدا اشتباه نخونین پیام هاتونو،،،اگه الان فعال کردین فردا قابل استفاده هست،الان مینویسه فعال شد،بعد یه اسمس دیگه میاد که مینویسه از سه شنبه اعتبار دارد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨