2777
2789
عنوان

آشنا برای سقط میخوام

175 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

ی دوستم ناخواسته باردارشدن و دوتا بچه داره و شرایط دنیا آوردن بچه سوم رو نداره چون خودش بیماری گوارشی داره اگه دکتری رو می‌شناسید که بتونه کمکش کنه ممنون میشم. لطفا نصیحت نکنید چون بنده خدا مشکل گوارشیش خیلی حاده.هنوز جنینش یک ماهم نشده. 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
20
0
0%
20
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون گزینه بیست

😂😂😂😂

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

کدوم شهره؟

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

من یکط از فامیلامون دوقلو داشت یه ساله و بیماری هم داشت حامله شد چند قلو بود اینقد رفت حلوی دکترس گریه کرد تا دکتره دلش سوخت براش دارو نوشت سقط کنه به نظرم پرونده بیماری گوارش ببره بده دکتر التماس کنه اگه حاد باشه دکتر کمک میکنه غیرقانونی خیلی خطرناکه

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

غيرقانوني خطر داره. عذاب وجدانم مياد روش. افسردگي ميگيره مشكلش دوبله ميشه. كمكش نكن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خانوم با مشکل حاد چطور راه رابطه جنسی رو بلد بوده راه پیشگیری رو بلد نبوده؟؟؟؟

هرکس خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛