2777
2789
عنوان

داستان زندگی زهرا

714 بازدید | 12 پست

چی شدمن تا اخرنخوندم چجوری برم بخونم هرچی میگردم نیس

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرفهایی ک دیگران درباره ی اومیزنند توجه نکن     ببین اودرباره ی دیگران چطورصحبت میکند!
زهرا کیه

یه خانومی دیروزداستانشوتعریف میکرد

اگرمیخواهی شخصیت واقعی یک انسان رابشناسی به حرفهایی ک دیگران درباره ی اومیزنند توجه نکن     ببین اودرباره ی دیگران چطورصحبت میکند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
چه حوصله ای داری تو 

اخه ب جاهای حساسش رسیده بودم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3783126/داستان-زندگي-واقعي-زهرا?postId=120621319

وای ممنون عزیزم

اخرش فاطمه میمیره بخاطر عفونت بدن و ریش و زهرا با سالار ازدواج میکنه و دانشگاه شیراز روانشناسی قبول میشه و بچه دار میشن دو قلو یه پسر و یه دختر ....سالار واسه پدر زهرا وکیل میگیره از زندان ازاد میشه دفتر مشاوراملاک میزنه.....امنه دوباره بچه دار میشه ولی درس میخونه داروسازی قبول میشه....علی و سالار دفتر مهندسی میزنن....یه خونه میسازن هرکدوم میرن تو یه واحد دور هم خوشبخت و شاد زندگی میکنن