2777
2789
عنوان

شوهرم گیرداده میخواد بره خارج

1154 بازدید | 66 پست

شوهرم‌چندوقته گیرداده میگه میخوام باکو،میگه شنیدم جای قشنگیه میگم نمیخوادبری میگه ماالان یه بچه کوچک داریم میتونم برم اگه یه بچه دیگه بیاریم بااین گرونی دیگه نمیشه برم میگم منم ببر میگه نه اونجاجای زن نیست،من میخوام یه هفته ای برم وبیام ،ولی من اصلا دلم نمیخوادبره البته من ازباکو هیچ اطلاعاتی ندارم‌که چجور کشوریه ولی مردای ایرانی بی جنبه ان هرجابرن،شوهرمنم جوونه و کم سن وسال تعریف نباشه خوشگل وخوشتیپم هست همش میترسم بره اونجاو....بهش گفتم اگه بری دیگه نه منومیبینی نه بچه رومیگه هرجابری بعدیکهفته مجبوری برگردی تاابد که نمیتونی نیای اصلا حریفش نیستم

بدون شما بره؟ چه کارا.... اصلا اجازه نده مسافرت بدون همسر مگه میشه

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو‌رو نمیبره عزیزم من و شوهرم پارسال رفتیم کی گفته جای زن نیست😑

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

عزیزم باکو نمیره تایلند میره😂😂🤭تورم نمیبره چون کسی که میره رستوران ساندویچشم با خودش نمیبره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم باکو نمیره تایلند میره😂😂🤭تورم نمیبره چون کسی که میره رستوران ساندویچشم با خودش نمیبره 

مثل اون تاپیکه 😂😂مرده تاپیک زده بود دروغ مصلحتی گفتم به زنم رفته بوده تایلند ولی گفته بود یه کشوره دیگه😐😐زنشم فهمیده بود 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

وا مگه کورم یابیسواد بالاخره که میخواد بره بلیط بگیره میبینم دیگه بعدم اهل دروغ گفتن نیست