2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک خوبه دو نه

عه خوبه دیدمت ببین شما میخاستی سردیس چوبت رو رنگ کنی رنگ کردی خوب شد؟ من میخام رنگ‌کنم ویترین و سرویس خوابم رو ارزش داره؟

ببخشیدا استارتر جان

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی

نپسندیدم زیاد

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi

من نپسندیدم 

بیشتر مدل ای عروسکی و اسپرت دوست دارم 

ببخشید البته 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
اولی شیک تره اگه شکم نداری عاللللی میشی با اولی 

یکم دارم شکم ولی تا عروسی پیش رو ابش میکنم💪💪

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
عه خوبه دیدمت ببین شما میخاستی سردیس چوبت رو رنگ کنی رنگ کردی خوب شد؟ من میخام رنگ‌کنم ویترین و سروی ...

گند خورد توش😂😂😂😂 نکن خواهر من نکن...

البته میز توالتمو رنگ کردم😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دو خوبه اتفاقا منم مدلش تو نت دیدم سیو کردم🤭 میتونی مدل بالاتنه اش با دامن حریر ساده بلند بدوزی ، ...

خیاطشو دارم

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
چه تغییراتی میشه داد ک قشنگ بشه؟ 

بنظرم به تغییر رو این مدل فکر نکن 

چون در نهایت نمیدونی چی از آب درمیاد

دنبال مدلها و سبکهای دیگه باش

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
گند خورد توش😂😂😂😂 نکن خواهر من نکن... البته میز توالتمو رنگ کردم😞

جدی ؟ میخام بدم بیرون هااااا

داشتم تو سایت سرچ میکردم تاپیک تو رو دیدم بعد توشم نوشته بودی زخمیتون میکنم🤣🤣🤣🤣

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی