2777
2789
عنوان

بهترین سوپرایزی ک شدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 83 پست

تا حالا سوپرایزم نشدم😔😢😢

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد بودیم گفت پول نداشتم کاددی حسابی بخرم یه جعبه جواهری خریده بود منم فک کردم خالیه ولی وقتی بازش کردم یه جفت النگو داخلش بود دوتا عکس دو نفره خوشگلامون زده بود روش خیلی عالی بود 🥰🥰

یارب نظر تو برنگردد...
چند ساعت رو پل موندی تا شوهرت اینکارا رو بکنه 

چن ساعت نمیخاد خونمون نزدیک دریاس منم کتار پل دریا بودم شوهرمم مرکزشهر ک بادریا 8تا10دقیق فاصله داره مغازه داره گادورو ازقبل گرفته بود 

روز تولدم  همسرم  یه خرس  گنده  خرید مدونست  دوس دارم  رفتیم  تو پارک  عکس  انداختیم  همراه  خرس 

روز سالگردازدواجمون  پلا‌ک  اسم  خودمو  خودشو  سفارش  داده  بود وقتی  دیدم  خیلی  خوشحال شدم 

روز زن  هم  گوشی  خرید  واسم  و خیلی  خوب  غافلگیرم  کرد

یساله  ازدواجیدم  خداروشکرررررر زندگی  عالی وارومی  دارم 

فقط حیدر امیرالمومنین است

اولین باری ک در کمال نا امیدی و ناباوری بهم گفت عاشقمه❤

وقتی برا تولدم گف کار دارم فقط یه ساعت بریم تاب بخوریم منم ناراحت رفتم بیرون یهو منو برد بیرون شهر از صبح تا شب و اونجا ویلا کرایه کرده بود و تزیین کرده بود اونجارو خیییلی خفن بود😍

وقتی باهاش دوس بودم بم گف بیا بیرون میخوام حرفا اخرمو بت بزنم یهو رفتم دیدم مامانشو اورده ب مامانش گف عروس خوشگلتو خوب نگا کن😍

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
چن ساعت نمیخاد خونمون نزدیک دریاس منم کتار پل دریا بودم شوهرمم مرکزشهر ک بادریا 8تا10دقیق فاصله داره ...

اخه شوهر من اتقدر کنده فکر کنم دوسه روزی طول بکشه تشخیص  بده من کجام‌این کارا رو بکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت