2777
2789

سلام ماماناي ناز

واسه سيسموني چه سايزايي و چه نوع لباسي بخرم؟ از هر سايز چند دست بخرم؟ (دخترم اواسط تير بدنيا مياد)

چيزايي بوده كه خريده باشين ولي اصلا استفاده نكرده باشين؟اگه بوده ممنون ميشم بگيد تا نخرم♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شوهرخیلی دوستداره بچم متولد تیر بشه /ولی هنوز اقدام نکردیم

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

مونده به اندازه نوزاد . 

من نوزاد بودم لباس صفر هم برام خیلی بزرگ بود .

اونوقت خاله همسرم یه نوزاد به دنیا اورده 5 کیلوعه . خب معلومه یک هم کوچیک میشه :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من شوهرخیلی دوستداره بچم متولد تیر بشه /ولی هنوز اقدام نکردیم

يني برعكس ما 😂هميشه با شوهرم مي گفتيم خدا کنه بچه تير ماهي نشه هر چی اقدام کردیم نشد اخرش فندق همون تیر میاد😅

يني برعكس ما 😂هميشه با شوهرم مي گفتيم خدا کنه بچه تير ماهي نشه هر چی اقدام کردیم نشد اخرش فندق همون ...

انشالله سالم باشه عزیزم هم خودت هم بچه انشالله تن سالم برگردی خونه با یه دنیای دل خوش و بچه

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
مونده به اندازه نوزاد .  من نوزاد بودم لباس صفر هم برام خیلی بزرگ بود . اونوقت خاله همسرم ...

ای جان ۵ کیلو😍😬

من درشت نیستم

الان تو ماه چهارم ۴۹ کیلوام احتمال زیاد دخترمم نباید خیلی درشت باشه

ای جان ۵ کیلو😍😬 من درشت نیستم الان تو ماه چهارم ۴۹ کیلوام احتمال زیاد دخترمم نباید خیلی درش ...

بله . 

من خودمم باردارم .ولی میلم نمیکشه غذایی بخورم .

جاریم میگفت وقتی حامله بود خیلی چاق شده بود همه چی هم میخورد دو تا بچه داره هردوتاشون موقع تولد 4.5 کیلو بودن . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

سایز صفر ی دست دانالو بخر همه چیزش لازمت میشه بادی استین کوتاه داره کت داره با شلوار جورابی و کلاه نخی و ی دور پیچ نخی 

ست دخترونه مارک دانالو واقعا شیکه گل گلیه 

جنسش هم عالی انتی باکتریاله صد در صد نخ

بعدیشو دیگه دانالوی تیکه ای بخر 

یکم گرونه ولی جنسش حرف نداره

چون تیر گرمه میتونی بادی های استین کوتاه و رکابی بخری 

چون من رکابی میپوشوندم با شرت عینکی 

سه تا بادی استین کوتاه صفر با سه تا شلوار صفر با سه تا رکابی بادی صفرو ی کت بخر

سایز یک مارک نیلی خوبه 

من  دو دست شلوارو کتی و بادی رکابی با بادی استین بلند بخر

سایز ۲ب کارت میاد سه دست خریدم 

ی دستش بادی رکابی با کت و شلوارش 

ی دستم بادی استین بلند با بادی رکابی و شلوار و کتش