2777
2789
عنوان

خانومای گنابادی یه سوال دارم

211 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

سبزی هایی که روی نون می زنید اسمشون چیه؟

البته اهل گناباد نیستم ...

چالش زمستانی بامدادخمار شروع از 2/10/99 وزن شروع 61  وزن هدف اول 58  هدف دوم 55  هدف سوم 52  هدف آخر 50  من می‌توانم می‌شود عید 1400 یه مامان خوشتیپم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناباد کجاست ؟!  

یکی از شهر های خراسان رضوی

چالش زمستانی بامدادخمار شروع از 2/10/99 وزن شروع 61  وزن هدف اول 58  هدف دوم 55  هدف سوم 52  هدف آخر 50  من می‌توانم می‌شود عید 1400 یه مامان خوشتیپم  
انجه منظورته؟

اسمش نمیدونم یه بار تو گناباد نون خریدیم خیلی خوشمزه بود روش سبزی داشت

تو خراسان یه نونایی هست که اسفناج پخته شده و سرخ شده با پیاز و فلفل و نمک و زردچوبه رو میزارن لای خمیر نون و میپزن 

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
تو خراسان یه نونایی هست که اسفناج پخته شده و سرخ شده با پیاز و فلفل و نمک و زردچوبه رو میزارن لای خم ...

نه نون پنجه کش بود فک کنم اما روش سبزی خشک ریخته بودن اسم اون سبزی ها رو میخوام

اها اونو نجیدونم ولی منم تو تهران یه بار خوردم از اونا اسمشو نمیدونم

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن