2777
2789
عنوان

اقداااااام

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ساله اقدامم دکتر گفته این ماه باید برم عکس رنگی بگیرم و شوهرم بره آزمایش دل درد ای پریودیم ش ...

عکس رنگی!! آخی میگن درد داره خدا کنه کار ما به اونجاها نرسه😖

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
بخدادیگه خسته شدم دیگه ناامیدشدم فکرمیکنم خداهیچوقت بچه نمیده به من

نگو ایطور دیگه ...انشالله بزودی بیای همینجا بگی باردارم😍😍

عکس رنگی!! آخی میگن درد داره خدا کنه کار ما به اونجاها نرسه😖

ان شاءالله که نمی‌رسه و انتظارت طولانی نشه

استرس نداشته باش و سعی کن بهش فک نکنی

کاری که من نمیتونم انجام بدم ...

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
ان شاءالله که نمی‌رسه و انتظارت طولانی نشه استرس نداشته باش و سعی کن بهش فک نکنی کاری که من نمیتون ...

امروز قراربود اقدام کنم باورت میشه دیشب تاصبح نخوابیدم🤣🤣شوهرم هم خونه نبود شب کار بود

من دوسال و هفت ماهه اقدامم این ماهمم ازدست دادم مهمون داشتم هوووووف 😔

آخی عزیزم 🙁🙁این مهمونای بدموقع چقد رو اعصابن😏

آخی عزیزم 🙁🙁این مهمونای بدموقع چقد رو اعصابن😏

من ماه بعد میرم برای ای وی اف شاید. این ماه نتیجه میگرفتم و طبیعی باردارمیشدم خیلی ناراحتم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

منم ۸ماهه اقدام کردم نشده 

همسرم تازه ازمایش داده یه مقدار کم تحرکی اسپرم داره 

الان قرص میخوره خدا کنه مشکل همین باشه وبامصرف قرص خدا دامن مارم سبز کنه درحق هم دعا کنیم .پریودام ۲۸روزست امروز روز نهم دوره هستم از فردا اقدام میکنم

من ماه بعد میرم برای ای وی اف شاید. این ماه نتیجه میگرفتم و طبیعی باردارمیشدم خیلی ناراحتم

انشالله بسلامتی.من یه دختر دارم دلم پسر میخواد ایندفه😜استرس جنسیتو دارم الانم فقط تو روز تخمک گذاری اقدام میکنم

انشالله بسلامتی.من یه دختر دارم دلم پسر میخواد ایندفه😜استرس جنسیتو دارم الانم فقط تو روز تخمک گذاری ...

انشاالله هرچی صلاحته خداهمون و بهت بده 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
منم ۸ماهه اقدام کردم نشده  همسرم تازه ازمایش داده یه مقدار کم تحرکی اسپرم داره  الان قرص ...

اسپرم مرد خیلللی مهمه اگه خودت مشکل نداشته باشی مطمنا جواب میگیرید خدا ایشالله دامنتو سبز کنه بزودی .

ابن ماه دوممه بچه دومم هست😁دودلم حامله نشمم مهم نیست البته فعلا

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍