2777
2789

کیستی که روی مچ دست درمیاد.دیگه مشکل تو این دنیا نیس ک من نداشته باشم اینم جدیده چند وقته مچ دستم درد میگرفتم الان فهمیدم یه نوع کیسته

کسی تا حالا این مشکلو داشته.یا اطرفیانتون .غیر عمل چه کاری میتونم انجام بدم

من دقیقا همین کیست رو داشتم رو مچ دست راستم یبار دکتر برام خالیش کرد بعد جاش چیزی تزریق کرد و یه ماه تو گچ بود

یه مدت خوب بود دوباره درد گرفت ام آر آی رفتم گفت کیست گانگلیون هستش عمل کردم 

یه دوره خوب بود دوباره عود کرد 

الان ۱۱ ساله درگیرم 

هنوزم خوب نشده که هیچ مچ دست چپم هم همون شکلی شده 

به نظرم تنها درمانش اینه مچ بند طبی ببندی که از مچ دستت حرکت نکنه و اصلا چیز سنگین بلند نکنی 

و زیاد کار نکنی همین

پیج 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش میره کارش نداشته باش.منم چندساله دارم بعضی وقتامیادبالا الان نگاه کردم نیست

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
من دقیقا همین کیست رو داشتم رو مچ دست راستم یبار دکتر برام خالیش کرد بعد جاش چیزی تزریق کرد و یه ماه ...

نمیشه کار نکرد الان چند روزه خیلی درد میکنه.براشما هم درد داشت

یکی از دوستامم داشت عمل کردبازم برگشت تازه جابخیه اشم رودستش مونده

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

یکم چربش کن و یه سکه بذار روش وباباندیاپارچه ببندش تابره تو

نمیشه کار نکرد الان چند روزه خیلی درد میکنه.براشما هم درد داشت

دردش خیلی زیاده 

الان دارم تایپ میکنم درد دارم 

دیگه فقط مچ دستم نیست از آرنج درد میکنه تا انگشتام همش میزارم زیرم میشینم روش تحت فشار باشه خوب بشه 

شبا هم میزارم زیر متکا 😭

مگه فقط اینه التهاب مفصل فک هم دارم زانوم هم خیلی درد میکنه😭😭😭

پیج 

یکم چربش کن و یه سکه بذار روش وباباندیاپارچه ببندش تابره تو

واقعا شما امتحان کردین.اخه الان داشتم درموردش میخوندم نوشته بود قدیمیا کتاب میزاشتن روش ولی تاثیر نداره

مال منم جای بخیه مونده رو دستم 😞

آره دیگه عمل کردن فایده نداره دوباره برمیگرده بایدباهاش کناراومد