2777
2789
عنوان

سواال آشپزی دارم!!!؟؟؟

197 بازدید | 40 پست

شام میخوام ماهی بزارم...برنجشوساده بزارم یاشویدپلوع یاسبزی پلوهی بریزم؟؟کدوم خوشمزه تره؟؟؟؟

بعداینکه ماهی تبش سرده برای همسرم خوب نیس با زعفرون زیادطبخ کنم اوکیه؟یانه کنارش بایدیه چیزگرمی بخوره؟؟؟؟مثل چیی؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی پلو. باسیر وزیتون بخوزید.بعدشام حتما خرما هم بخورید

سیرم یکم رنده میکنم روماهی ها،خرمانباشه باهمون زیتون خوبه؟؟؟خنثی میکنه؟؟؟

من که سبزی پلو با ماهی دوست دارم ...شویدپلو وباقالی هم  با مرغ دوست دارم....پیش ماهی پلو خرما بزاری اون طبع سرد رو ازبین میبره کنار بشقابشون دوتا خرما بزارین بعد خوردنش بخوره هیچی نمیشه....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

برنج اگه سبز باشع میتونی چند حبه سیر رو برش بزنی هر حبه 4 قسمت شه بندازیشون توی برنج. اگه ماهی رو س ...

باشه حتمازعفرون میزنم زردچوبه تلخ نمیکنه؟؟؟؟