2777
2789
عنوان

به عشق اعتقاد دارید دوستان؟

87 بازدید | 14 پست

کسی که نزدیک ۳ ساله دوسش دارم،  حس میکنم منو دوست داره اما بهم نمیگه..چیکار کنم که مطمعن بشم بهم علاقمند شده؟ اون خیلی خجالتیه نمیشه سر صحبت باهاش باز کرد..به نظرتون چیکار کنم ..؟ 

دوم اینکه خواستن ازتون بپرسم که مفهوم عشق اعتقاد دارین یا حس میکنید که چرت و پرته؟ عشق ۳ ساله اول زندگیه یا پایدار میمونه؟ چجوریه که علاقه کمرنگ میشه؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق واقعیه

اما تو زندگی زن و شوهری کم کم جاشو به دوست داشتن ابدی میده

اون پسرم اگه واقعا دوستت داشت تاحالا بهت میگفت یا یجوری ثابت میکرد

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

به نطر من واقعیت نداره .اگه دوستت داشت باید تو این ۳ سال میگفت 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

در مورد سوال اولی اگه واقعا بهت علاقه داشت یکجوری بهت ثابت میکرد 

در مورد سوال دوم بله به شدت به عشق اعتقاد دارم یک حس خیلی خیلی عجیبی هستش و اگه واقعا عاشق باشی تا آخر عمر عشق کمرنگ نمیشه که هیچ پر رنگ تر هم میشه

طلسم نعل و اتش خیلی واقعیه اگه بخادت میاد و دیگه نمیره

میشه بگی یعنی چی؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
روی نعل میکنن طلسمو و اتیشش میزنی گداختع بشه.دلشبیقرارت میشه و میاد سمتت

چه چیزا

اگه 15 ساله باشی، این سوالا زوده برات عزیزم

درست می فرمائید شما..ولی این روزا دیگه خیلی ببخشید که راحت میگم ولی بچه ها به همه چیز واقف شدن دیگه جامعه با سال های پیش خیلی فرق کرده😊اما فرمایش شما هم کاملا متینه

در مورد سوال اولی اگه واقعا بهت علاقه داشت یکجوری بهت ثابت میکرد  در مورد سوال دوم بله به شدت ...

بله در قدرت عشق هیچ شکی نیست

به نطر من واقعیت نداره .اگه دوستت داشت باید تو این ۳ سال میگفت 

این هم حرفیه واقعا..ولی خیلی ها زبان بدن دارن و باید راز گشاییش کرد