2777
2789
عنوان

کیا دندون خراب دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 32 پست
باید جنس دندونت خوب باشه من ادم میشناسم تو عمرشون مسواک نزدن بعد دندوناشونو ببینی کیف میکنی بعد من ...

نخ دندون برای دندونای جلو هست دیگه؟ من ی بار کشیدم خون اومد

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 4 تای جلو خراب بود

روکش کردم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من فک کردم تنهام میبینم زیادیم... خدا کمکمون کنه...

دقیقا منم😆حتی اخرین تایپکم راجب دندون بوده ماله دیشب😶😄

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
منم دندون در وحشتناكي دارم همه ي دندونام خراب شدن يهو پر كردن دندون كلا چقد طول ميكشه

همشه؟

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
منم دندون در وحشتناكي دارم همه ي دندونام خراب شدن يهو پر كردن دندون كلا چقد طول ميكشه

پر فقط یا رو عصب؟

پر كردن

زود میشع من سه تا عصب کشی دارم. هر کدوم تو دو جلسه یه هفته بینشه....   ولی پرکردن همون ترمیم تو یه جلسه ... 

پر كردن

البته اگر سرش خلوت باسع دکتر میتونه دوسه تا درست کنه ولی شلوغ هر دفعه ا دندون