2777
2789
عنوان

ای کسانی که ای وی اف کردید کمک

2148 بازدید | 22 پست

من آمپول لورلین دارم دکتر گفته زیر جلدی باید به بازو بزنم یا شکم؟با چه زاویه ای؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه از دکترت نپرسیدی؟

فقط گفت زیر جلدی یادم رفت بپرسم بازو یا شکم😕

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
تو دستور امپولت نوشته

فقط نوشته زیر جلدی قبلا سینال رو شکم مستقیم میزدم ولی ستروتاید رو بازو 45 درجه ولی اینو فقط گفت زیر جلدی

امپولای زیرجلدی روی بازو زاویه ۴۵ و رو شکم و ران زاویه ۹۰

پس مهم نیست حتما تو بازو بزنم میتونم تو شکم بزنم

من این امپولو نزدم نمیدونم امپولت بروشور نداره،از داروخانه بپرس چون زاویه تزریق خیلی مهمه

بروشورشم نوشته زیر جلدی ننوشته بازو یا شکم 

پس مهم نیست حتما تو بازو بزنم میتونم تو شکم بزنم

سلام عزیزم میتونم بپرسم دی اف ای همسر شما چند بود؟میتونید میکرو کنید؟همسرمنم مشکل دی اف ای داره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم میتونم بپرسم دی اف ای همسر شما چند بود؟میتونید میکرو کنید؟همسرمنم مشکل دی اف ای داره

مال همسر من ۲۴ بود با کلی دارو و عسل سیاه دونه آره میکرو کردم 

من اینماه انتقال دارم

مال همسر من ۲۴ بود با کلی دارو و عسل سیاه دونه آره میکرو کردم 

با ۲۴؟چند تا تخمک داشتید وچندتا جنین شد؟

من دی اف ای شوهرم ۳۶هست خیلی نگرانم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من اینماه انتقال دارم

ایشالاکه مامان میشی اینماه

با ۲۴؟چند تا تخمک داشتید وچندتا جنین شد؟ من دی اف ای شوهرم ۳۶هست خیلی نگرانم 

عزیزم من اولین بار دی اف ای شوهرم ۴۴ بود ولی نمیدونستیم ۲۰ تا تخمکم جنین نشد ولی بار دوم به شوهرم عسل سیاهدونه دادم آجیل و قرص پروفرتیلن و سلنیوم که ۲۴ شد و۱۲ تا تخمکم ده تا جنین شد ورزش خیلی مهمه خودشو با آب گرم نشوره و استرس ممنوع همش بخندین و برقصین من دلم شکسته بود ولی الکی هم شده میخندیدم ان شالله مامان بشی عزیزم