ببخشید که تو تاپیکی که ربطی نداشت دارم اینو میگم اخه درخواست دوستی هم دادم فعلا قبول نکردید مجبورم همینجا بگم :
سلام خوب هستید ؟ تو یه تاپیک در مورد میانگین حقوق معلم زبان گفتید (۱۳۹۸) مدرک دکترای زبان دارید خواستم بدونم من الان کلاس دهم هستم و دوسال دیگه کنکور دارم    زبان هم تا حدود خوبی بلدم سطح متوسط B هستم و لغت و اسپکینگ و لیستنینگم نسبت به سطحم خیلی خوبه یکم گرامر ضعیفم فقط که میدونم اونو میتونم تو یه ترم ۳ ماهه عالی کنم حالا جدا از اینا من میخوام واسه خرج خودم یا دانشگاه یا موتور که میخوام بخرم😁 برم اموزشگاه تدریس کنم
سوال اول: حقوق معلم زبان چقدره؟
۲: من میتونم هم دانشگاه برم هم تدریس کنم؟
۳: من که الان ۱۶ سالم هست باید یه ۶ ماه دیگه بخونم  هم واسه گرفتن مدرک ttc هم تقویت زبانم چون چند وقتیه کلاس زبان نمیرم بخاطر کرونا اما فیلم و سریال انگلیسی زیاد میبینم که یادم نره خلاصه میگم چقد به من پول میدن؟ ایلتس بگیرم بعد برم تدریس یا قبلش برم و در حین تدریس ایلتس بگیرم ؟
۵: خلاصه پول میخوام حاضرم روزی ۷ ۸ ساعت در کنار دانشگام یا کنکور هم کنارش کار کنم (کلاس خصوصی یا هرچی تا ساعت ۱۲ و ۱ شب هم باشه میرم)
تو تاپیک مال سال ۹۸ گفتید حقوق ۵ تومن دارید واسه این مزاحم شدم که ببینم من بخوام از زبان پول در بیارم چیکار کنم مرسی اگه راهنماییم کنید ببخشید که زیاد شد