2777
2789

دخترم خیلی تنهاست وچون خودمم از اختلاف سنی زیاد بین بچها خوشم نمیاد میخوام دوباره اقدام کنم،اماچون تو بارداری اولم خیلی اذیت شدم ،تیرویید وقند بارداری واخرش که خودمو بزور رفتم بستری کردم چون بچم لگداش کم شده بود دکتر بعد ده دوازده ساعت که بستریم کرده بود وامپول فشار زده امادید دردام شروع نمیشه وفشارم خیلی پایین اومد سزارینم کرد اماگفت خانم شانست اوردچون یه استکان اب دور بچت نبوده واگه نیومده بودی بچت خفه میشد،حالامیترسم ،به نظر شماایابارداری دومم همینقدپرمکافاته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من سر بارداریه اولم خیلی اذیت شدم قند و فشار و ...

اما سر دومی فقط بخاطر هماتوم یک هفته استراحت بودم که اونم جذب شد..فقط تهوع اذیتم میکنه اما سرحالترم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
بیکاری همین یکیو بزرگ کن من که بعد سه سال هنوز وحشت میکنم اسم حاملگی و بچه میاد

عزیزم من توشهر غریبم بچمم تواپارتمان زندانیه دلم براش میسوزه ودوست دارم دورم شلوغ باه

من حاملگی اول تا ۳ماه اصن نفهمیدم باردارم تا پشت در اتاق عملم سرخوش بودم هیچی بعد عملم روز سوم پاشدم

ولی الان دومی رو باردارم از سه روز به پریودم تهوع شدید و بیحالی و هزار درد دیگه دارم 

بچه با بچه فرق میکنه و اینکه توان بدنی آدم کمتر میشه

هر بارداری یه مقدار ریسک داره  ، ولی قرار نیست هر چی سر اولی کشیدی رو دومی هم سرت بیاد،

خواهر من سر بچه اولش ورم خالی شده بود افتضاح،  یه هفته درد داشت ، سه روز بستری بود تا زایید

سر دومی دو ساعته بچه اش بدنیا اومد ،

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

من بارداری اولم دیابت داشتم با تزریق انسولین از اول بارداری

دومی هم همینطور 

سر دومی تیرویید هم داشتم در کل خیلی سخت نبود

البته اینم بگم من چون ناز کشی نداشتم تحملم و برده بالا 

انشالله بسلامتی زایمان کنی

مرسی گلم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
عزیزم من توشهر غریبم بچمم تواپارتمان زندانیه دلم براش میسوزه ودوست دارم دورم شلوغ باه

تو آپارتمان مگه با دوتا بچه میشه؟! بدتر میشه که. حالا اگه خونه حیاط دار و وضع مالی خوب داشتی که اگه احتمالا تو بارداری اذیت شدی بتونی پرستار بگیری برا بچت یه چیزی.