2777
2789
عنوان

باردارا میشه بیاین

185 بازدید | 41 پست

سلام مامانا 

خوبید

شما هم توی بارداری تون توی هفته های اولیه مثلا توی ۷_۶هفتگی حس می‌کردید زیر نافتون بزرگ تر شده؟ 

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

ارهههه ، الان ۹ هفتم هنوزم حی میکنم اونجوریه

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی طبیعیه؟من همش استرس بهم وارد می‌کنه میبینمش

فکر کنم بابد طبیعی باشه نگران نباش عزیزم منم حس میکنم اینجوریه

توی اینترنت زدم نوشته بود معمولا بچه ی دختر میاد بالای شکم و بالای شکم بزرگ میشه ، بچه ی پسر میاد پایین و زیر ناف ، حالا نمیدونم واقعیه یا نه

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
فکر کنم بابد طبیعی باشه نگران نباش عزیزم منم حس میکنم اینجوریه توی اینترنت زدم نوشته بود معمولا بچه ...

قربونت برم عزیزم ان شالله ک همینجور ک گفتی طبیعی باشین هرچی میخواد باشه 

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
من بچم دختره و دقیقا برعکس این چیزی ک شما گفتین هست 😁 

ااا😂من نمیدونم این اینترنت چشه برعکس میاره😂