2777
2789
عنوان

دلانم بقیه عکسایی که خواستید

1446 بازدید | 55 پست

میخواستم بذارم بقیه عکسارو ولی به دلایلی که با خوندن تاپیک قبلیم متوجه میشید نمیذارم 

ببخشید اصلا دلم نمیخواد کسی فکر کنه دروغ میگم و سرشونو کلاه گذاشتم و ازین حرفا 

اصلا 170 نه کلش 17 تومن چی بگم دیگه 

لطفا برای تاپیک قبلی هم گزارش بزنید تعطیل شه ممنون 

خدایا شکرت...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا 170 بذی یا 400 میلیون که چی 

مگ پولشو بقیه میدن ک اینقدر حرص میخورن

ب نظرم جهازت خیلی شیک بود

مبارکت باشه ب شادی استفاده کنی

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

واقعا گزارش بزنیم براش؟

دوست عزیز میشه بگی مبلات چرا ۸۰ تومن شد؟

من نمیگم دروغ میگی، فقط میخوام علتشو بدونم ، وارداتین؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
اصلا 170 بذی یا 400 میلیون که چی  مگ پولشو بقیه میدن ک اینقدر حرص میخورن ب نظرم جهازت خیلی شی ...

اخ حرف حساب یه جمله ای هست ک میگه ب من چ 😂😂😂😂کاش همه سرلوحه زندگیشون قرار بدن انقدر حسرت زندگیه بقیرو نخورن👊

تورو خدا بزار منم ببینم

خدایا شکرت هزاران بار ب هزاران دلیلدرتاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۰بیبی چکم مثبت شد۲۶/۷/۱۴۰۰سونو رفتم و ساک تشکیل شدع بود قراره ۳هفته دیگه برم و صدای قلب نینی کوچولو مو بشنوم خدایا میشه خواهش کنم هرکی منتظر این لحظه هاس ب آرزوش برسونی اخه هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادرشدن نیست خدایا تو رو به فاطمه زهرا هرکی دلش نینی میخاد هرچه زودتر مامان بشه میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستین؛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم