2777
2789

مامانای گل بچم۲۳ ماهشه هم بی اشتهاس هم بدغذا.تمام روز و شبم تو فکر اینم که چکار کنم بخوره از شیر هم گرفتمش وای بازم غذاخوری نشده.لطفا بگین چکار کنم و چه اشتها آوری بدم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انواع ویتامین رو الان چند ماه میخوره که توش زینک هم داره ولی نتیجه خاصی نداده

برای بعضی بچه ها اشتها اوره

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
برای بعضی بچه ها اشتها اوره

به تنهایی زینک نخورده ولی همراه ویتامیناش زینک هست حالا نمیدونم چکار کنم والا دکتر هم بردمش یک مدت راسیپ خورد ولی خب ضرر داده دنبال یک چیز هستم که ضرر نداشت باسه

قبل از غذا حدودا نیم ساعت قبل بهش اب بده ماست هم اشتها اوره  شاید روی بدنش کم باشه plus , zinc بده نمک غذاشم کم کن اگه لازم شد پیش یه متخصص طب ببرش تا بهش دارو های گیاهی بده

کاربری دست دو نفره♥️🤝
قبل از غذا حدودا نیم ساعت قبل بهش اب بده ماست هم اشتها اوره  شاید روی بدنش کم باشه plus , zinc ...

ماست دوست داره اتفاقا میخور.همش آگه گشنه هم باشه دنبال آب و ماست غذاهای راحته انگار که قورت بده فقط معدش احساس پری کنه

باید ماستو با غذا بدی جدا معدش پر میشه اشتهاش کم میشه

همین دیگه قبول نمیکنه ماست رو میبینه همه چیز رو کنار میزاره و غذا دادن منم قبول ندار خودش هم نمیتونه خوب بخوره ولی اجازه دادن هم به من نمیده!