2777
2789
عنوان

چکارکنم خدایا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ گفتن بدتره .

به نماز به چشم مناجات نگاه کن.با شوق برو سمت نماز.آرایش کن .عطر بزن.خدا رو حس کن.احساس کن میخواهی بری سر قرار ملاقات با یه شخصیت بزرگ'البته بلا تشبیه'از کارهای بیهوده دوری کن.و اگر برات مقدور هست به جماعت بخون .فعلا اینا به ذهنم رسید.

خدایا خودت پناه دلم باش.
نه مثلا میگم همین فلان کارو کنم میرم میخونم بعدش یادم میشه 

موقع نماز که شدببین ساعت چنده ۵دقیقه رو بگو الان نمازمو میخونم و میام بدون مستحبات بخون و کم کم عادت میکنی 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
اسی یه لحظه به این فکرکن که چقدرشیطان روخوشحال کردی.پاشواسی جون یه یاعلی بگووپوزه شیطان روبه خاک بما ...

بخداخیلی عذاب وجدان دارم من کسی بودم که هرکی جزو قران برمیداشت اول بمن میداد الانم میدن ولی نمیخونم 

براشماهم صلوات میفرستم وازخدامیخوام عاقبت بخیربشی.شمایه یاعلی بگی حله

خیر ببینی عزیزم منم واسه سلامتیت صلوات فرستادم

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
اراده قوی میخواد،عذابهای نخوندن دنیا وآخرت رو به یاد بیار .ان شاءالله مشکلت وحل میشه

مرسی عزیزم عاشق عکس پروفایلتمممم دقیقا از وقتی نماز واسه حاج قاسم خوندم خیلیییی آرامش گرفتمو میخوام ادامه بدم 

بخداخیلی عذاب وجدان دارم من کسی بودم که هرکی جزو قران برمیداشت اول بمن میداد الانم میدن ولی نمیخونم& ...

گلم بلاخره بایدازیه جایی شروع کنی.عمرمیگذره وبعداآدم خیییلی پشیمون میشه.براهمین میگن اون دنیا،دنیای افسوس وحسرته.نذارحسرت به دلت بمونه.انشاء الله حسرت به دل شیطان بمونه

عزیزم خیلی ارتباط معنویم با خدا خوبه همیشه به این فکر میکنم من که نماز نمیخونم چرا خدا همیشه کمکم می ...

اولا خدا کریمتر از کارای ما هستش وبه همه کمک میکنه. ثانیا خدا نکند خدا انسان به خودش وا بزاره ،یعنی لذت مناجات با خودش ازش بگیره

به عذاب وجدانش میارزه مگه چقد وقت میگیره

نه واقعا نمیرزه،خیلی عذاب وجدان دارم واقعا ناراحتم ولی حس میکنم شیطان بدجوری درونم رفته ارامش زندگیمو ازم گرفته همش باشوهرمو بچم دعوامیکنم بی حوصلم خودم میدونم بخاطر چیه 

گلم بلاخره بایدازیه جایی شروع کنی.عمرمیگذره وبعداآدم خیییلی پشیمون میشه.براهمین میگن اون دنیا،دنیای ...

انشاا.فقط برام دعاکنید دعاکنید دوباره برگردم ب چندماهه پیشم دوباره نمازخون بشم ارامش برگرده توخونم من همیشه قبل اذان اگه میرفتم بیرون باوضومیرفتم نمیدونم یهوو چی شد همه چی بهم ریخت میترسم بمیرم تواین اوضاع کافرازدنیابرم