2777
2789
عنوان

ای وی اف

210 بازدید | 24 پست

من امروز رفتم دکتر که سیکل ای واف رو شرو کنم برام قرص ال دی و آووژن داده گفته ۷ تا دونه از قرصات که موند بیا دوباره ،من فکر میکردم همین ماه برام آمپول مینویسه پس چرا ننوشت .براهمه اینجوریه یافقط من ؟اخه ای ام اچم ۲۰ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه مشکلی داره و بدنش یه مدلیه.اگه قرار باشه از الان استرس بگیری ،جواب نمیده ها.فقط بیخیال باش. ...

نمیدونم والا اخه وقتی ماما به دکتر گفت ای ام اچ ۲۰ گفت وای چقدر زیاد بعدشم گفت این ماه امپول نمیخواد ،توکل به خدا ،اصفهانم

amhمن ۱۰ونیم بود دکتر گفت زیاده برام لاپاراسکوپی کرد شما لاپارا نکردی؟

بله من اردیبهشت لاپرا کردم ،قبل عمل رفتم ازمایش ای ام اچم ۲۰ بود بعد عمل که دیگه ازمایش ننوشت برام ،مگه لاپرا تاثیر داره رو ای ام اچ ؟

شما ک اینقد حساسی،خب از دکترت توضیح بخواه.وظیفشه بگه

پرسیدم گفت مربوط به ذخیره تخمدانه واسه دارو دادن دکتر باید حواسش باشه به دوز دارو ولی درمورد اینکه چرا امپول ننوشت توصیح نداد 

بله من اردیبهشت لاپرا کردم ،قبل عمل رفتم ازمایش ای ام اچم ۲۰ بود بعد عمل که دیگه ازمایش ننوشت برام ، ...

آره با عمل لاپاراسکوپی فولیکولای بی کیفیت که باعث تنبلی شدن رو میسوزونن

شما بخاطر چی لاپارا کردی؟فقط بخاطرتنبلی تخمدان؟

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
پرسیدم گفت مربوط به ذخیره تخمدانه واسه دارو دادن دکتر باید حواسش باشه به دوز دارو ولی درمورد اینکه چ ...

اگه دارو با دوز بالا بنویسن تخمک خیلی زیاد میسازی که خوب نیس

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
چسبندگی لوله و کیست 

من فقط چون amhبالا داشتم لاپارا  کردم مهرماه عمل کردم این ماه و ماههای قبل بهم لتروزول و آمپول سینال اف داده اگه تا عید باردار نشدم ivfمیکنم بعد عید

خدایا شکرت بخاطر همه چی