2777
2789
عنوان

بنظرتون برم خونه جاریم؟؟؟

221 بازدید | 23 پست

سلام 

من یکسال و نیمه که عقدم 

از همون اول عقدمون جاریم حسادتای خودشو نشون داد ولی هیچ وقت هیچ برخورد بدی باهم نداشتیم 

تو جمع در حد یه سلام و تعارف های معمولی 

.

پارسال تولدم مفصل بود و شوهرم همه رو دعوت کرده بود ولی جاریم نیومد گفتیم چون دوماهه زایمان کرده اذیته نیومده.

امسالم تولدم تو باغ بود وهمه بودن ولی بازم اون نیومد واسه تولد ولی ساعت یازده شب ک تولد تموم شده بود پاشدن اومدن و گفتن اومدیم حال و هوا عوض کنیم و اصلا به روشون نیوردن ک تولد من بوده.

دوماه پیشم تولد شوهرم خودم حضوری رفتم دعوتش کردم ک بیان خونه پدر شوهرم ک واسه همسرم جشن گرفتیم ولی بازم نیومد،

ولی من تو این مدت تولدای بچه هاشو رفتم و کادو هم بردم 

ولی حتی اون پاگشامونم نکرد بعد از عقد 

حالا....

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر تولد میگیرین

پولدارین ینی🤔

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

حالا شنیدم پنج شنبه تولد پسرشه و میدونم ک دعوت میکنه 

من ب شوهرم گفتیم میشه نریم گفت اره 

ولی میدونم این نوه برای پدرشوهرم و کلا خانوادشون خیلی عزیزه 

میترسم نرم اونا باهام بد بشن 

از طرفی ام میخام یجوری کارا جاری خانم تلافی بشه

چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

حالا شنیدم پنج شنبه تولد پسرشه و میدونم ک دعوت میکنه  من ب شوهرم گفتیم میشه نریم گفت اره  ...

برو و بهش بگو هرچند شما که تولدهای ما نمیاین ولی بس پسرت برامون عزیزه اومدیم تولدش

برو و بهش بگو هرچند شما که تولدهای ما نمیاین ولی بس پسرت برامون عزیزه اومدیم تولدش

افرین این خوبه 

البته اگه ام برم کادو نمیبرم 

کلا هر تصمیمی که صلاحه بگیر ولی اگر نخواستی بری یه وقت  به توصیه کاربران نی نی سایت بهونه دروغ و الکی نیاری که مریض بودم ال شدم بل شدم

مادرشوهرت اینا پرسیدن خیلی رک و صریح بگو هر رفتی یه آمدی داره، من و شوهرم بی شخصیت نیستیم که هرچی دعوت می کنیم نیان بعد ما بدو بدو همه دعوتیای اونا رو بریم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️