2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم 2 تا 3درجه روشنتر شده منم چون دو تا دندونم رو لمینت کردم و سفید تر زده بودم تابلو شده بودم و ...

اره میگن به جنس دندون هم ربط داره.استرس گرفتم فردا میخوام برم دکتر خدا کنه خوب از اب دربیاد

خودم خیلی سفید که تابلو باشه دوست ندارم رنگ سفید طبیعی بگم بزنه

بعد اسیبی نداره ؟

نه زیاد به مینا که اسیب نمیزنه.با استفاده ازمواده دیگه مگه چقدر میخواد سطح دندون رو ببره....من که مشکلی بعدش ندارم.و ببین اگر دندونات جرم داره یه پروساژ و جرم گبری توپ بدی بکنن کار بلیچینگ رو مبکنه ها با هزینه خیلی کمتر ....البته اگر دندونات زیاد لک ندارن و طببعی هستن

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
اره میگن به جنس دندون هم ربط داره.استرس گرفتم فردا میخوام برم دکتر خدا کنه خوب از اب دربیاد خودم خی ...

ایشالله که خیلیی عالی میشی اصلا مهمترین چیز تو صورت یکی پوسته یکی لبخند زیبااا و مرتب و تمیر .

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

به نظر منم برای دندون هرچی هزینه بکنی ارزششو داره،ادم کیف می‌کنه دندونای تمیز و مرتب رو میبینه ، خواهر من پیش دکتر بهمن پوراقدم برا دندوناش ۱۵میلیون هزینه کرده آدم همش میخواد دندوناشو ببینه😀😀

خواهر من دو ماه پیش دندوناش رو پیش دکتر خاکزاد بلیچینگ کردن. دندوناش خیلی رنگ خوبی پیدا کرده . واقعا راضیه . ایشون متخصص بلیچینگ دندان هستن . نمونه کاراش هم تو سایتش هست

http://drkhakzac.com/بلیچینگ-دندان/

اسی دندوناتو بلیچینگ کردی؟ راضی هستی؟ 

عزیزم من بلیچینگ دندان انجام دادم و خداروشکر راضیم. اصلا بعدش مشکل خاصی نداشتم فقط یکم حساسیت کمی پیدا کرده بودم که گفت طبیعی و خداروشکر بعد چند روز خوب شد با رعایت توصیه های پزشک واقعا خدا دکتر اردلان صالحیان را خیر بده کارشون خیلی خوبه و کلینیک خیلی خوبی دارن 

عزیزم من بلیچینگ دندان انجام دادم و خداروشکر راضیم. اصلا بعدش مشکل خاصی نداشتم فقط یکم حساسیت کمی پی ...

عزیزم مرسی ازت🌹کدوم شهر هستین؟ چندوقته بلیچینگ کردین؟ میخام بدونم تا چندوقت اثرش هست 

عزیزم من بلیچینگ دندان انجام دادم و خداروشکر راضیم. اصلا بعدش مشکل خاصی نداشتم فقط یکم حساسیت کمی پی ...

عزیزم خیلی سفید شد من دوس دارم خیلی سفید بشه بخوای خیلی سفید میکنه واسه ادم و هزینش چقدر شد

ی دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره😘😘😘

سلام عزیزم

من یه ماه پیش بلچینگ انجام دادم. اگر دندون ها خیلی جرم داشته باشه اول باید جرم گیری انجام بشه بعد بلیچینگ بشه. من فردیس کرج زندگی میکنم رفتم پیش دکتر مصطفی عارف. سایت دارن داخل سایتشون ویدئو های آموزشی درباره بلیچینگ میذارن لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن اطلاعات خوبی میتونی به دست بیاری درباره قیمتش، معایبش، موندگاریش و ....

https://arefclinic.ir/category/blog/tooth-bleaching/

عزیزم بلیچینگ هزینش خیلی پایینتزاز خدمات دیگه اس. ولی اگه خواستی انجام بدی زنگ بزن از کلینیک دندون ساتینا بپرس من خودم برای کانتورینگ و یکدست کردن دندونام رفتم قیمتاش پایینتراز جاهای دیگه بود کیفیتشم عالیه چون من که واقعا تاالان راضیم

مشاورشم رایگانه یه زنگه دیگه شاید توام مث من مشتری اونجا شدی02177722616 – 02177722667