بنظرتون کسیکه از۱ ماه پیش شروع کرده رشته قبلیش تجربی بوده رتبشم پارسال ۲۰هزار شده توتجربی میتونه رتبه زیر ۲هزار انسانی بیاره امسال لطفا امیدواهی نباشه لطفا حرفای مشاورای تلویزیونم ک تا۱ روز قبل کنکور میگن تومیتونی نه واقعیت لطفا😓😢😢😢روزی ۶ ساعت
انسانی انقدام که فکر میکنن آسون نیست حفظیات زیادی داره فلسفه ش واقعا سخته میتونی اگه ساعت مطالعه تو ...
ایندفعه ازمون خوبی نبود متوسط بود ولی ۳۰۰تا پیشرفت تراز داشتم واینکه رتبه کشوریم از ۱۲ هزار نفری که تومنطقه ۱ بودن شد ۳ هزار بنظرتون ادامه بدم یا چی؟😓😥😥😥😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب نظرات منفی توجه نکن منم تو نظرسنجی گفتم احتمال قبول شدنت کمه چون روزی شش ساعت زمان کمیه اگه تلاش کنی حتما میتونی طبق برنامه پیش برو و حتما با توجه ب ضرایب درس بخون
واسه وکالت بیشتر باید روی عربی و منطق کار کنی و بتونی درصد بالایی کسب کنی برای روان شناسی هم درس های علوم اجتماعی و روانشناسی ضریبشون بالاس...روان شناسی و منطق کلا یه کتابه هستن میتونی درصدشو بالا بزنی