2777
2789
عنوان

کیا کنکور انسانی دادن یاوکیلن؟

81 بازدید | 16 پست

بنظرتون کسیکه از۱ ماه پیش شروع کرده رشته قبلیش تجربی بوده رتبشم پارسال ۲۰هزار شده توتجربی میتونه رتبه زیر ۲هزار انسانی بیاره امسال لطفا امیدواهی نباشه لطفا حرفای مشاورای تلویزیونم ک تا۱ روز قبل کنکور میگن تومیتونی نه واقعیت لطفا😓😢😢😢روزی ۶ ساعت 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
احتمال تونستنت بالای ۵۰
0
0%
احتمال تونستنت زیر ۵۰ درصده
2
100%
۵۰ ۵۰
0
0%
زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
انسانی انقدام که فکر میکنن آسون نیست حفظیات زیادی داره فلسفه ش واقعا سخته میتونی اگه ساعت مطالعه تو ...

ایندفعه ازمون خوبی نبود متوسط بود ولی ۳۰۰تا پیشرفت تراز داشتم واینکه رتبه کشوریم از ۱۲ هزار نفری که تومنطقه ۱ بودن شد ۳ هزار بنظرتون ادامه بدم یا چی؟😓😥😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه ازمون خوبی نبود متوسط بود ولی ۳۰۰تا پیشرفت تراز داشتم واینکه رتبه کشوریم از ۱۲ هزار نفری که ...

ادامه بده خودم انسانی رو از پایه نخوندم اما ترازم بالاست مونده ب تلاش خودت اگه بخوای میتونی 

بدون اشک ،گریستن را آموختیم
ادامه بده خودم انسانی رو از پایه نخوندم اما ترازم بالاست مونده ب تلاش خودت اگه بخوای میتونی 

اگه بشه خیلی خوبه ولی خیلیا میگن نمیشه میترسم

چه رشته ای میخوای بخونی؟ ضرایب مختلف دارن دروسش توی اینترنت سرچ کن طبق ضرایب اون رشته درس بخون حتما ...

روانشناسی یاحقوق دانشگاه گیلان تا ۲۵۰۰قبول میکنه

اگه بشه خیلی خوبه ولی خیلیا میگن نمیشه میترسم

ب نظرات منفی توجه نکن منم تو نظرسنجی گفتم احتمال قبول شدنت کمه چون روزی شش ساعت زمان کمیه اگه تلاش کنی حتما میتونی طبق برنامه پیش برو و حتما با توجه ب ضرایب درس بخون

واسه وکالت بیشتر باید روی عربی و منطق کار کنی و بتونی درصد بالایی کسب کنی برای روان شناسی هم درس های علوم اجتماعی و روانشناسی ضریبشون بالاس...روان شناسی و منطق  کلا یه کتابه هستن  میتونی درصدشو بالا بزنی

واسه وکالت بیشتر باید روی عربی و منطق کار کنی و بتونی درصد بالایی کسب کنی برای روان شناسی هم درس های ...

اتفاقا درصد روانشناسیم توازمونا رو ۶۰ ۵۰ هستش عربیم دفه اول منفی ۲ زدم بعد اوردمش رو ۴۵ ۵۰ ولی فلسفه همونجا رو قهرقهرا مونده بالانمیاد