2777
2789

ميخوام از زندگي و حال اين روزام براتون بگم 

خدارو شكر 

نميخوام گلايه كنم يا نا شكري 

يكمي زندگي داره بهم سخت تر ازوني كه بايد ميگذره 

هيچ اجباري هم نبوده و همش هم تصميم خودم بوده ولي واقعا عواقب انتخابامون بعضي وقتها سخت تر ازوني ميشه كه حد تحملمون هست 

ميخوام از حال و روزم بگم حرفهاي دلم كه نميتونم ب كسي بگم رو براتون بگم ممنونم كه گوش ميديد ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگيم ازينجا شروع شد كه بعد از دوتا ازدواج ناموفق 

بار سوم با وجود كلي شك و ترس با همسرم اتفاقي اشنا شدن و شهر هامون دوهزار كيلومتر از هم دور بود 

ازدواج كرديم و زندگي رو در جايي غير از شهر خودمون شروع كرديم 

شش ماه بعد از عروسي دخترم رو باردار شدم 

وقتي ماه سومم بود شوهرم ورشكست شد و زندگي روي سختش و تلخش رو بما نشون داد 

من براي استراحت رفته بودم شهر خودمون كه وقتي برگشتم مادرم مقداري بهم سرمايه داد و من با وجود بجه تو شكم كار ارايشگري رو توي يك اتاق خونم شروع كردم و شدم كمك خرج و قسط هاي خونه به شوهرم 

اين مابين به يه چيزايي شك كردم راجع ب شوهرم ولي دنبال پليس بازي نرفتم 

گذشت و دخترم بدنيا اومد و قطعا ما هم مثل زن و شوهر هاي ديگه مشكلاتي رو داشتيم اما باهم كنار اومديم 

دخترم كه هشت ماهش بود فهميدم مجدد حامله شدم و 

و خيلي اصرار و تلاش كردم كه بچه رو سقط كنم ولي شوهرم سكوت كرده بود و نه مخالفت ميكرد نه پولي ميداد ك قرص بخرم 

نظرش خنثي بود 

تصميم بر موندن بچه شد و اون زمان مصادف شد با بيكار شدن شوهرم 

روزهاي سختي بود بخاطر بيكاريش و شرايط سخت مالي منم كارم رو جمع كردم و ماشين رو فروختيم و جمع كرديم رفتيم شهر شوهرم ك خانوادش اونجا زندگي ميكنن 

شهر كه نه شهرستان 

شوهرم با پول ماشين شروع كرد بالاي خونه پدرش رو ساخت و ي خونه برا ما اجاره كرد تا اونجا حاضر بشه و 

و خيلي اصرار و تلاش كردم كه بچه رو سقط كنم ولي شوهرم سكوت كرده بود و نه مخالفت ميكرد نه پولي ميداد ك ...

خودش هم با ي شركت قرارداد بست تهران و بخاطر اينكه مجبور بود كل درامدش رو صرف ساخت خونه كنه ما تصويم گرفتيم بمونيم شهرستان تا هزينه ها كمتر بشه و خونه تكميل بشه 

با باقيمونده پول فروش اون ماشين هم يه ماشين صفر خريد نصف نقد و نصف چك