2777
2789
عنوان

ب نظرتون بهش پیام بدم یا نه؟؟

389 بازدید | 25 پست

جریان از این قراره ک من یه دوست مجازی داشتم که خیلی صمیمی بودیم حتی یه بار قرار گذاشتیم و همو دیدیم

تقریبا هر روز چت میکردیم از همه مشکلات همدیگه خبر داشتیم

اما این دوستم یه سری آدمای جدید اومدن تو زندگیش حس کردم عوض شده پیامای منو دیر سین میکرد و اگ من سراغشو نمیگرفتم اون زیاد پیام نمیداد

وارد یه اکیپی شده بود ک صب تا شب باهم بیرون بودن و با یکی از پسرای اکیپشون همin rellبود منم خب دلم میگرف از این رفتارش اما اصلا چیزی نمیگفتم

تا اینکه تولدش شد منم یه استوری براش گذاشتمو تبریک صمیمانه ای گفتم اونم تشکر کرد

چن ساعت بعد دیدم تبریک یکی از همون رفیقای جدیدشو استوری کرده و تشکر بلند بالایی کرده ازش

منم برگشتم گفتم ما هم ک بوقیم؟

دیگ طاقت این بی محلیاش نسبت ب خودمو نداشتم

چن روز بعد دیدم منو از پیجش removeکرده منم هیچی نگفتم و الان ۴ماه از اون روز میگذره و هیچکدوممون پیامی بهم ندادیم و خبری نگرفتیم

چن وقت پیشا بهش ریکوئست دادم اما قبول نکرد

الان داشتم پروفایل تلگرامشو نگاه میکردم خیلی دلم براش تنگ شد یاد روزای خوبمون افتادم آدمی بود ک واقعا دلسوزم بود و همیییشه خواهرانه راهنماییم میکرد اما الان کسی نیس دیگ ک باهاش مشورت کنم😔دوس داشتم بهش پیام بدم و این سکوت چن ماهه رو بشکنم اما غرورم اجازه نمیده میترسم یه چیز بگه عصبی بشم

ب نظر شما چکار کنم

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم من خیلی یه مدت طولانی سرش غرغر میکردمو بهش انرژی منفی میدادم حق داش اگ از دستم خسته شده باشه اما نه تا این حد ک از پیجش ریمووم کنه

بنظرم رهاش کن،تنهایی بده اما غرور و شخصیتت رو حفظ کنه،ان شالا یه دوست بهتر پیدا میکنی

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367
اصلا پیام نده معلومه ک‌نمیخادت بلاکش کن رابطتم قطع کن

اخه مگ چکارش کردم😢

بنظرم رهاش کن،تنهایی بده اما غرور و شخصیتت رو حفظ کنه،ان شالا یه دوست بهتر پیدا میکنی

اوهوم درسته

ممنون