2777
2789

فی الکافی بسنده عن أبی خالد، قال: قال الصادق (ع) :«مَا مِنْ رَهْطٍ أَرْبَعِينَ رَجُلًا اجْتَمَعُوا فَدَعَوُا اللهَ فِي أَمْرٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللهُ لَهُمْ فَإِنْ لَمْ يَكُونُوا أَرْبَعِينَ فَأَرْبَعَةٌ يَدْعُونَ اللهَ عَشْرَ مَرَّاتٍ إِلَّا اسْتَجَابَ اللهُ لَهُمْ؛ فَإِنْ لَمْ يَكُونُوا أَرْبَعَةً فَوَاحِدٌ يَدْعُو اللهَ أَرْبَعِينَ مَرَّةً فَيَسْتَجِيبُ اللهُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ لَهُ.»[1]

از جمله مظانّ استجابت، اجتماع عدّه ایست برای دعا؛ چنان که حضرت صادق  در این حدیث فرمود که «هیچ  چهل نفری نیست که جمع باشند و بخوانند خدای  را در امری، مگر این که استجابت می کند برای آن ها و اگر چهل نفر نباشند [بلکه] چهار نفر هم باشند که خدا را ده بار بخوانند، مگر این که استجابت کند برای آن ها و اگر چهار نفر نباشند [بلکه] یک نفر هم باشد که چهل بار خدا را بخواند، خداوند عزیز جبّار استجابت کند او را.»

[1]. محمّد بن یعقوب کلینی، کافی، ج2، ص487،ح1.

یا الله یاالله یاالله یا ارحم الراحمین یا رئوف یا رحیم 

خدایا به حق این حدیث امام صادق (ع) و بحق محمد و ال محمد اللهم صل علی محمد و ال محمد وافعل بی اللهم عجل لولیک الفرج و همین ساعت همین دقیقه همین لحظه دعای  تمام کسانی که به این تاپیک امدند مستجاب و حاجت روایشان فرما و گره از مشکلاتشان باز بفرما الهی امین یا رب العالمین 

تورو خدا برای باردار شدنم دعا کنید

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

ببخشید استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3779177/کمک-کنین-به-محتاجای-غذا-تو-سیستان?postId=120410400

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله حاجت روایی همگی حاجتمندان ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و‌عجل فرجهم

من بعد از دو بارداری ناموفق باردارم و التماس دعاا دارم ازتون که این بارداری سالم باشه و نی نی برام به صحت و سلامت بمونه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام عزیزان. من برا حاجت روایی همتون صلوات فرستادم.. شما هم برا من دعا کنین شوهرم سر عقل بیاد برم سر ...

عزیزدلم ممنونم که دعا کردی و چقدر برات ناراحت شدم 

برات ایت الکرسی خوندم ان شاءالله که همین الان شوهرت برگرده سمتت و بری سرزندگیت پیش همسر و بچه هات با مهرو محبت و عاقبت بخیری الهی امین