2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 29 پست

بچه ها و استارتر عزیز سلام،لطفا اگه میدونین راهنمایی میدین.من فریز جنین رو انجام دادم.میخوام بهمن ماه تلاش کنم اگه باردار نشدم به روش طبیعی برای اسفند جنین رو انتقال بدم،البته به دکترم هنوز نگفتم که برنامم اینه.سوالی که دارم اینه که روند انتقال جنین چیه؟یعنی دارو و آمپول داره باز مثل دوره فریز کردن و زمان خاصی باید انجام بشه؟

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها و استارتر عزیز سلام،لطفا اگه میدونین راهنمایی میدین.من فریز جنین رو انجام دادم.میخوام بهمن ما ...

سلام عزیزم.

انتقال جنین فیریز دیگه داروهای تخمک کشی نداره ولی آمپول و شیاف پروژسترون باید استفاده کنی.

سعی کن اول با پزشکت راجب اینکه قرار جنینات تا اسفند فیریز بمونن صحبت کنی چون بعضی وقتا جنین زیاد تو فریز بمونه خوب نیست بستگی به رشد و گرید جنین داره.

بچه ها و استارتر عزیز سلام،لطفا اگه میدونین راهنمایی میدین.من فریز جنین رو انجام دادم.میخوام بهمن ما ...

يه سري دارو ميدن بهتون البته واسه من هم فريز بود سونو وانيژال چند سري انجام دادم روز دوم پريود رفتم اندومتر و بررسي كرد براي خراش اندومتر انجام داد  قرص استراديول نوشت و اسبرين و ويتامين c باز يه هفته بعد سونو وانيژال دوباره نزديك روزاي انتقال سونو واژينال قبل روز انتقالم امپول پروژسترون روز انتقالم شياف زدن و بعد فقط قرص فرنوژست( پروزستررن ) الانم روز ٥ انتقالم ٦ تا داشتم جنين دوتا گريدa دوتا b دوتا c موقع انتقال گفتن جنينات خوبه و سه تا انتقال دادن و گفتن واسه سري بعد چيزي نداري

من روز دوم انتقال لك داشتم حالا فكر كنم براي فرايند انتقال بود دوتا شياف گذاشتم بعد خوب شدم الانمكه ٥ انتقال ميخوابم براي wc بلند ميشم راه ميرم يه كم توو خونه ولي جاي امپولاي ٦ روز پيشم هنوز درد داره و لگنم !ديگه خدا رو شكر اينسري امپول  پروزستوران واسه خود اين روزا نداد فقط روزي سه تا هر هشت ساعت فرنوژست ٢٠٠ داده با استراديول روزي ٤ تا هر ١٢ ساعت دوتا و اسپرين و ويتامين c فوليك اسيد ميخورم 

سلام عزیزم. انتقال جنین فیریز دیگه داروهای تخمک کشی نداره ولی آمپول و شیاف پروژسترون باید استفاده ک ...

پنج ماه فریزه!اگه بخوام اسفند فریز کنم زمان خاصی باید انجام بشه مثلا زمان پریودی یا چند روز بعد از پریودی

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
من روز دوم انتقال لك داشتم حالا فكر كنم براي فرايند انتقال بود دوتا شياف گذاشتم بعد خوب شدم الانمكه ...

شما انتقالت چند روز بعد پریودی بود ؟و اینکه تا چند روز باید استراحت مطلق باشین؟

يه سري دارو ميدن بهتون البته واسه من هم فريز بود سونو وانيژال چند سري انجام دادم روز دوم پريود رفتم ...

مرسی عزیزم از توضیح کاملت.یعنی روز 8 سیکل انتقال دادی؟سه تا جنین انتقال دادن اگه سه تاش بشه چی؟

مرسی عزیزم از توضیح کاملت.یعنی روز 8 سیکل انتقال دادی؟سه تا جنین انتقال دادن اگه سه تاش بشه چی؟

خواهش ميكنم عزيزم روز ٩ دي روز دوم پريودم بود و روز انتقالم روز ٢٥ دي ،فكر ميكنم ميشه ١٨ سيكل ! براي اكثر بچه ها سه تا گذاشتن!!  به جز يه خانومي كه رحم اجاره اي بود گفت دوتا بزاريد برام ! بشه خواهر يعني من در حسرت بچه ام هر چي خدا بخواد سالم باشن سه تاشون بشه ديگه چي كار كنم 😂😂😂 

شما انتقالت چند روز بعد پریودی بود ؟و اینکه تا چند روز باید استراحت مطلق باشین؟

والا من سري دوم كه انجام ميدم ! ميگن ١٥ روز استراحت نسبي من تا الان كه روز ٥ انتقال هست معمولا روو تخت دراز ميكشم و براي دسشويي بلند ميشم گاهي هم قدم ميزنم تو خونه واصلا كاري انجام نميدم همسرم و مادرم كمك حالم هستن! راستش ميترسم ميگم استراحت كنم و مشكلي پيش نياد! فقط مشكلي كه دارم درد لگن و ساق پا امونم و بريده 

والا من سري دوم كه انجام ميدم ! ميگن ١٥ روز استراحت نسبي من تا الان كه روز ٥ انتقال هست معمولا روو ت ...

عزیزم ایشالا خدا بهت دو تا نی نی خوشگل بده و با سلامتی به دنیا بیان !خودتم اصلا اذيت نشي