اما بی بی چک زدم منفی بود.۱۷ روز هم میگذره از زمان اقدامم چند روزه احساس میکنم پریود میشم اما نمیشم سینه هامم یکم تیر میکشه.یعنی من باردار نیستم؟؟؟😞😞😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله به زودی خبر بارداریتو بهم بدی اصلا درمانتونو ول نکنین هردوپیگیر باشین
با دعای شما..😭یکی بهم گفت بچه دار نمیشی وقتی شوهرت واریکوسل داره من بهش گفتم من حضرت مریم نیستم اما خدایی که اونو بدون شوهر حامله کرد میتونه منم حامله کنه اون خدای منم هست.بعضی ها میان فقط دل ادمو خالی میکنن.اخه شوهر من خیلی اعتقاداتش قویه میگه نباید تو کار خدا دخالت کرد میگه من سرطان هم بگیرم دکتر نمیرم.میگه حتما جکمتی توش بوده
باز خوبه سنت کمه اخه برای بارداری اسپرم زیاد و با کیفیت و سریع لازمه شوهر های ما ضعیفن م ...
خدا رو به خدایی و رحیم بودنش قسم میدم که دلت این ماه شاد بشه.باور کن که میشه.منم شرایط تو رو دارم اما از خدا اول برای تو و برای کسایی که سالهاست منتظرن میخوام بعد برای خودم.غصه نخور...باردار شدی فقط برای منم دعا کن.یا علی!!