2777
2789
عنوان

من امروز موعد پریودم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 55 پست
اگه مشکل از خودته و تهران هستی برو پیش دکتر مریم باوریان خیلی دکتر خوبیه چندتا ازدوستام رفتن پیشش و ...

مشکل بیشتر از طرف شوهرمه همش ۶ میلیون اسپرم داره که اونا هم تحرک ندارند

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به زودی خبر بارداریتو بهم بدی اصلا درمانتونو ول نکنین هردو‌پیگیر باشین

با دعای شما..😭یکی بهم گفت بچه  دار نمیشی وقتی شوهرت واریکوسل داره من بهش گفتم من حضرت مریم نیستم اما خدایی که اونو بدون شوهر حامله کرد میتونه منم حامله کنه اون خدای منم هست.بعضی ها میان فقط دل ادمو خالی میکنن.اخه شوهر من خیلی اعتقاداتش قویه میگه نباید تو کار خدا دخالت کرد میگه من سرطان هم بگیرم دکتر نمیرم.میگه حتما جکمتی توش بوده

با دعای شما..😭یکی بهم گفت بچه  دار نمیشی وقتی شوهرت واریکوسل داره من بهش گفتم من حضرت مریم نیس ...

به شوهرت بگو خدا گفته از شما حرکت از من برکت

شما باید تلاش کنین تا خداهم لطف کنه و نتیجه تلاشتونو ببینین

همینجوری بشینین و هیچ کاری نکنین نمیشه که

به منم گفته شوهرم دوست نداره.

خواهری کی دوست داره؟ همه دوست دارن راحت و بیدرد سر طبیعی باردار بشن ماها از این نعمت محرومیم خیلی دلم میگیره مخصوصا اینکه من دیگه سی سالمه

به شوهرت بگو خدا گفته از شما حرکت از من برکت شما باید تلاش کنین تا خداهم لطف کنه و نتیجه تلاشتونو ب ...

من بهش میگم اما فقط دعوامون میشه و روز به روز رابطه مون سردتر میشه.منم دیگه بیخیال این بحث شدم.

خواهری کی دوست داره؟ همه دوست دارن راحت و بیدرد سر طبیعی باردار بشن ماها از این نعمت محرومیم خیلی دل ...

میگه ivf دستکاری تو کار خداست..منم محرومم از این نعمت ولی کاری از دستم بر نمیاد.من ۲۵ هستم میرم ۲۶

میگه ivf دستکاری تو کار خداست..منم محرومم از این نعمت ولی کاری از دستم بر نمیاد.من ۲۵ هستم میرم ۲۶

باز خوبه سنت کمه اخه برای بارداری اسپرم زیاد و با کیفیت  و سریع لازمه شوهر های  ما ضعیفن مخصوصا شوهر من

باز خوبه سنت کمه اخه برای بارداری اسپرم زیاد و با کیفیت  و سریع لازمه شوهر های  ما ضعیفن م ...

خدا رو به خدایی و رحیم بودنش قسم میدم که دلت این ماه شاد بشه.باور کن که میشه.منم شرایط تو رو دارم اما از خدا اول برای تو و برای کسایی که سالهاست منتظرن میخوام بعد برای خودم.غصه نخور...باردار شدی فقط برای منم دعا کن.یا علی!!