2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم چه شوهر سنگدلی داری برو خونه پدرت😞آخرش خودش به غلط کردن میوفته بگو باز نمیکنی میرم خونه ...

به اونا نگفتم بیچاره ها اینقد خودشون سرمشغولی دارن ...خیلی بیرحمه ...یه خرگوش کوچیک داشتیم زد کشت پارسال خفش کرد از حرص

والا این قضیه پول خب تو هر خونه ای یه مدله. البته که اون باید به تو پول بده بده اگه تو سرکار نمیری. حتی اگه سر کار هم بری طبق قانون اون موظفه اما اینکه تو بدهی داری مگه برای خونت نبوده؟ یا بدهی شخصی از قبل ازدواجت مونده؟ اسم مامان و خواهرش رو هم وسط نمی‌آوردی بهتر بود نه اینکه اونا خیلی مهم باشن فقط بعضی از  این مردا اسم مامان و آبجی شون انگار جزو مقدساته

به اونا نگفتم بیچاره ها اینقد خودشون سرمشغولی دارن ...خیلی بیرحمه ...یه خرگوش کوچیک داشتیم زد کشت پا ...

تو چجوری باهاش زندگی میکنی بچت الات دست اون شوهرتع

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
تو چجوری باهاش زندگی میکنی بچت الات دست اون شوهرتع

اره ...پاهام داره یخ میزنه 😫😭😭😭چیکارکنم پس یه خواهر پشت کنکوری دارم خونه بابامم شلوغ میشه بدشون میاد برم کجا زندگی نکنم چیکار کنم

اره ...پاهام داره یخ میزنه 😫😭😭😭چیکارکنم پس یه خواهر پشت کنکوری دارم خونه بابامم شلوغ میشه بدشون ...

عزیزم زدی درو بازم 

بگو بی انصاف سردمه از خونه خودم منو میندازی بیرون 

بعد عزیزم یکاری هم میتونی بکنی زنگ بزنی پلیس بگی همسرت انداختت بیرون پدرشو در میارن

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
عزیزم زدی درو بازم  بگو بی انصاف سردمه از خونه خودم منو میندازی بیرون  بعد عزیزم یکار ...

اخه روم نمیشه همسایه ها بفهمن آبرومون میره نه این مغزش خرابه بیشتر لج میکنه ....اون میگه خونه تو نیست ☹☹☹

اخه روم نمیشه همسایه ها بفهمن آبرومون میره نه این مغزش خرابه بیشتر لج میکنه ....اون میگه خونه تو نیس ...

پس عزیزم پاشو برو خونه پدرت بخدا هر چقدر از شلوغی بدشون بیاد بازم تو بچشون هستی دوس ندارن که زیر سرما بشینی اون همسرت هم آخرش نمیتونه بچه نگهداره فوقش یک روز  زانو درد میگری سرده پاشووو برو دیر وقته

مگه میشه؟یعنی کسی براش مهم نبوده که شوهرت چرانیومده؟

خانواده بی فرهنگی داره شوهرم سر به زیر شدن همدیگه رو دوس دارن متاسفانه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

پس عزیزم پاشو برو خونه پدرت بخدا هر چقدر از شلوغی بدشون بیاد بازم تو بچشون هستی دوس ندارن که زیر سرم ...

درو باز کرد خودش اومدم خونه عزیزم 😔😔😔😔😔خدا خودش جواب هرچی ظالمه رو بده

درو باز کرد خودش اومدم خونه عزیزم 😔😔😔😔😔خدا خودش جواب هرچی ظالمه رو بده

عزیزم تو فکرت بودم چیز دیگه نگفت 

عزیزم سر چی اینجوری میکنه

عزیزم تو فکرت بودم چیز دیگه نگفت  عزیزم سر چی اینجوری میکنه

مرض داره چ میدونم نه اومدم تو هیچی نگفتیم الان تو اتاق داره فیلم میبینه دخترمم تو اتاقش خوابیده منم کارای خونه رو دارم انجام میدم