الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا این قضیه پول خب تو هر خونه ای یه مدله. البته که اون باید به تو پول بده بده اگه تو سرکار نمیری. حتی اگه سر کار هم بری طبق قانون اون موظفه اما اینکه تو بدهی داری مگه برای خونت نبوده؟ یا بدهی شخصی از قبل ازدواجت مونده؟ اسم مامان و خواهرش رو هم وسط نمیآوردی بهتر بود نه اینکه اونا خیلی مهم باشن فقط بعضی از این مردا اسم مامان و آبجی شون انگار جزو مقدساته
اخه روم نمیشه همسایه ها بفهمن آبرومون میره نه این مغزش خرابه بیشتر لج میکنه ....اون میگه خونه تو نیس ...
پس عزیزم پاشو برو خونه پدرت بخدا هر چقدر از شلوغی بدشون بیاد بازم تو بچشون هستی دوس ندارن که زیر سرما بشینی اون همسرت هم آخرش نمیتونه بچه نگهداره فوقش یک روز زانو درد میگری سرده پاشووو برو دیر وقته
میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚 اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم