2777
2789
عنوان

بی بی چک با دو خط پررنگ

2627 بازدید | 12 پست

سلام به همه بی بی چک من یک روز قبل پری دو خط شد تقریبا پررنگ بعد یک روز از پری دو خط کاملا پررنگ و روز بعد هم دو خط پررنگ از مایش دادم گفتن باردارید حالا میخوام بدونم این پررنگی بی بی چک از چی میتونه باشه سر بچه اول اینطور بی بی چک پررنگ نبود 

خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی  وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا دوقلو هست یا لقاح زود انجام شده

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

ممنون از همه اما یک روز قبل پری رفتم دکتر چون نوبت داشتم آخه من فیبروم دارم اونم فیبروم دهانه رحم برا چک فیبروم بعد گفتم بی بی چک مثبت شده سونو کرد چیزی ندید بعدش گفت که آزمایش خون باید بدی که دوروز بعد جوابش امد گفت اره بارداری دوهفته بعد بیا برا تشکیل پرونده 

خدایا هزار بار شکر که من را هم لایق مادر بودن دونستی  وهمیشه مواظبم بودی خدایا تمام منتظران را حاجت روا فرما 

اولی مال یک روز پیش از پری دومی مال یک روز بعد پری