2777
2789

من هفته 37 هستم 

تکوناش مثل قبل پر قدرت نیس که خیلی شکمم بالا پایین بشه اما تکون میخوره مثلا بعد ناهار 8 باری تکون خورد اما شدتش با دفعه های قبل فرق داره ولی خودشو تو شکمم کش و قوس میده یا سفت میکنه میفهمم

ایا این حرکتم مشکوکه و باید برم بیمارستان  ان اس تی بگیرم؟؟ یا ممکنه جاش تنگ باشه دیگه؟؟ شما چطوری بودید؟؟ در هفته 37؟؟؟

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

همینکه تکون مسخوره خوبه ولی اگر خیلی کم شده واسه اطمینان برو بیمارستان منم دقیقا تو هفته ۳۷ اینجوری شدم رفتم بیمارستان مشکلی نبود خداروشکر ولی خیالم راحت شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم جاش تنگه بخاطر اون نگران نباش حرکت میکنه یعنی حالش خوبه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من فردا وارد هفته سی وهفت میشم الانم مث توام نگران نباش..آخراشه جاش تنگه

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
نه دیگه طبیعیه

واقعا یعنی بخاطر اینه ممکنه باشه که جاش تنگ باشه؟: بعد هر وعده غذایی تکون بخوره خوبه طبیعیه؟؟

سلام منم چند روزیه حرکاتش ضعیف شده بود با اینکه نیدونستم طبیعیه باز نگران بودم رفتم دکتر 

گفتن کاملا طبیعیه از هفته ۳۶ جاش خیلی تنگ میشه دیگه فضای کافی برای حرکات ضربه لی نداره فقط میتونه خودشو کش و قوس بده

عزیزم جاش تنگ شدهِ

دیگه کم کم داره اماده میشه بیاد بیرون😍😍

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
سلام منم چند روزیه حرکاتش ضعیف شده بود با اینکه نیدونستم طبیعیه باز نگران بودم رفتم دکتر  گفتن ...

بنظرت در روز چند بار تکون بخوره طبیعیه؟؟؟

عزیزم جاش تنگ شدهِ دیگه کم کم داره اماده میشه بیاد بیرون😍😍

من فردا وارد هفته سی وهفت میشم الانم مث توام نگران نباش..آخراشه جاش تنگه