2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت اصولا سخت جواب میده وگاها برگشت پذیره...

هرچی موها صخیم تر ومشکی تر و پوست سفید تر بهتر و زودتر جواب میده..

صورت چون پرزی هست وموهاش ضعیفه سخت تر  وکمترجواب میده  مگر موهای زاید ..‌

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

اگه باردار هستید نه اما واسه صورت خوبه لیزر برید اگر کل بدن رو هم برید بهتره دستگاه الکساندر بهترینشه

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

من صورتم ده جلسه دستگاه دایود رفتم وقتی جلسات و میرفتم صورتم صاف صاف 

ولی الان باز مثل علف دراومده

تنها اثرش دیر دراومده بود برام

مثلا یک ماه طول میکشه تا دوباره در بیاد

ولی بقیه بدن عالی بود با چهار بار جواب‌گرفتم

منم تقریبا 6.7بار صورتم با تیغ زدم که موهاش ضخیمتر بشن بعد برم حالا من از این میترسم که صورتم لک نیوفته بعدش اخه به هرکی میگم میگه صورتو نرو

میشه برای خوشبختیم یدونه صلوات بفرستین❤