2777
2789
عنوان

خواهرم خونه خریده، شوهرش خیلی فخر فروشی می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 29 پست

مبارکش باشه به شوهر خواهرت هم اهمیت نده برات مهم نباشه مهم اینه که خواهرت توی یه خونه و در آرامش داره زندگی میکنه🙄🙄🙄

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمش گرم واقعا دو واحدی هم خریده ولی جلوش دیگه چیزی نگید که ایشونم مجال برای فخر فروشی پیدا نکنه. خواست حرف خونه بزنه بحث رو عوض کنید. انشالله همتون صاحبخونه بشید به زودی اونم خونه های عالی😍😍

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

برادر شوهره منم خدایی پسر بدی نیست دو ساله وضعش خوب شده زیادم برا خونه خرج میکنه ولی انقد فخر میفروشه و منت میزاره اصلاااا دیوونمون کرده من و شوهرم ک اصلا دیگه چیزی ک اون بخره نمیخوریم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

ما هم دو هفته پیش دقیقا قبل فوت سردار یه ویلا خریدیم

شوهرم خیلی تعریف میکنه عکساشو نشون میده😡😡😡

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
نه همیشه هم اینطور نیست برمیگرده ب پختگی و شعور طرف  

دیگ‌اون ی متن کلی بود من‌نوشتم از ی جایی خونده بودمش

ولی خب نظر خودم همونی بود ک پایینش نوشتم آدم باید خیلی عقده ای باشه ک بخاطر ی خونه پز بده

حالا شاید یکی‌نداره بخره دلش میشکنه و خرد میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
الان مشکل من اینه شوهرم میگه دیگه خوشم نمیاد باهاشون رفت و آمد کنم همش میخواد پز خونش و بده 

دیگه تا ابد ک این ریختی نمیمونه چار روز دیگه خونه براش عادی میشه و اونم ادم نرمال قبل میشه🤗

ببخشیدمیشه بپرسم شماوبرادرت خونه دارین؟

من تو خونه ای میشنم که مادرشوهرم داده، اما برادرم مستاجر و سخت دنبال اینه که بتونه با وام و... یک خونه کوچیک جور کنه