2777
2789
اجی من دیروز فقط آش درست کرد داد ب فامیل . 

مثل من 👌

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خودت میتونی . اگه میتونی شام نمیتونی عصرونه نمیتونی همونم نده . کیک و همون آشی ک درست میکنی با ...

من دوستام فقط کیک و اش دندونی و میوه دادن. 

و واسه بچه ها پفبلا. 

تم دندونی به همه دادن. 

اش دندونی چطوره؟ میشه آش رشته بپزیم بجاش؟ 

ن عزیزم اینترنت سرچ بکن 

ی مدل هست با گوشت و قلم ی مدل بدون گوشته 

من اون بدون گوشته رو واسه جشن پسرم درس کردم همه خیلی دوس داشتن خیلی خوشمزه بود از هینترنت بگیر

معمولا این آش رو برای راحت در آوردن دندون بچه درست میکنن#
مواد لازم
۱۵ 
مواد اصلی
نعنا داغ۲ قاشق غذا خورینخود۱ پیمانهعدس۱ پیمانهلوبیا چیتی۱ پیمانهلوبیا سفید۱ پیمانهلوبیا قرمز۱ پیمانهآب گوشتبه مقدار لازمپیاز داغ۲ پیمانهگندم پوست کنده۲ پیمانهکشکبه مقدار لازمنمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۱۸۰
دقیقه
۱
ابتدا حبوبات را از ۲۴ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آنها کاملا گرفته شود و مقداری نرم شوند.
۲
در قابلمه ای مناسب حبوبات را به همراه گندم با مقداری آب قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.بعد از اینکه حبوبات و گندم نیم پزشدند آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حبوبات و گندم به خوبی پخته شوند و لعاب دهند.
۳
آش دندونی را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.پس از اینکه آش دندونی مون جا افتاد در ظرف سرو مورد نظر می ریزیم و با کشک و نعنا داغ تزئین میکنیم .
سایر نکات
سه نکته برای داشتن آش دندونی خوش طعم
نکته ی اول اینکه برای خوش عطر کردن آش دندونی میتوانید پیاز را در کره سرخ کنید و ادویه جات فوق را در آن تف دهیم
نکته ی دیگه اش دندونی فاقد سبزیه ولی برای تزئین میتونین از نعنا داغ استفاده کنین
و امانکته ی سوم از آب قلم گوسفند و گاو برای خوش طعم کردن میتونین استفاده کنی