2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه میایین لطفا

123 بازدید | 5 پست
سلام دوستان یه بنده خدایی هچین سوالاتی کرد ازم که ازتون بپرسم اگه اطلاعی دارید لطفا کمک کنید. . ایشون حامله هستن 10 هفته که از 8هفتگی لک بینی پیدا کرد که دکتر شیاف براش نوشت. . حالا میگه دوروزه شیاف پس میزنه دو ساعت بعد از گذاشتن و همه مواردم رعایت میکنم و الان از دیشب انگار لک ندیده. و میگه سینه هاشم انگارمثل.قبل که سفت نیست. .. دو روزه حس میکنه شلتر شده میگه چرا شیافا پس میزنه و سینه شل شده و اینکه سرگیجه که داشت قبلا سر بارداری خوب شده بود حالا دوروزه دوباره برگشته ممکنه بچش مشکلی داره یا از اثرات شیاف باشه. . من گفتم چیزی نیست اینا میگه نگرانم بپرس کسی مثل من بوده یا نه. .نگران بچمم
بره از دکترش بپرسه.اینجوری مطمئن تره.اینجا که هرکی یه طبابتی میکنه آخرسر هم نمیفهمی دلیلش چیه.
خدایا آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم وآنگونه بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم
دکترش تا شنبه نیستش شایدم چون تعطیلیه گفت میره سفر و فقط نگران بچشه که برا اون مشکلی نباشه مثلا نمرده باشه یا ررشدش متوقف شده.باشه گفتم فکر نکنم این چیزا علایم داشته باشه فقط با سونو و از مشخص میشه. .. و اینکه ایا ممکنه از استفاد شیاف مثلا سرگیجه هاش برگشته یا و شل شدن سینش. .. میگه نکنه علایم سقطه میگم سقط درد داره با خونریزس تو که میگی لک بینیتم تموم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.