2777
2789
عنوان

تجربه من از عکس رنگی رحم

423 بازدید | 25 پست

سلام این تاپیک رو میزنم برای همه دوستایی که مثل خودم بعد از یک سال اقدام ناموفق تنها امیدشون به عکس رنگیه و مثل دیروز من هزار تا سوال تو ذهنشونه

خب ابتدا دکتر برام تجویز کرد و بعد از پاکی رفتم 

اول یه سری وسایل از داروخانه باید تهیه کنی 

تو اتاق عکس لباس هارو بیرون میارید و رو تخت بخوابی یه خانم برای برسی رحم و معاینه معمولی میاد 

بعد از معاینه یه دستگاه لوله ماننده با سری مثلثی وارد رحم میکنن و یکم فشار میارن  این دستگاه یه دسته داره و یه چیزی پیچ مانند،که با چرخودن اون سر دستگاه باز میشه 

و یه مایع رو با سرنگ از داخل اون لوله تزریق میکنن 

من چون گرفتی داشت پس میزد مایع رو و مجبور شدم سه بار این عمل دردناک و پر فشار رو تحمل کنم هر سری که نره بیشتر اون دستگاه رو فشار میدن داخل 

من قبل رفتن شیاف دیفنوفناک ۱۰۰ گذاشته بودم با این حال از درد به خدا رسیدم و التماس خدا میکردم 

دکتر تعجب میکرد میگفت خیلی قوی هستی و این آستانه از درد رو داری تحمل میکنی دردش مثل روز اول پریودی و احساس مدفوع کردن رو داری 

بعد،از سه بار تکرار بلاخره لوله ها باز شد و مایع رفت داخل 

بعد از بلند،شدن آب و خون ازتون میاد 

من پا شدم و بلافاصله کلی استفراغ کردم 

بهتون میگن صبحانه بخورید من دیر خورده بودم و اینکه کم بخورید،که اگه استفراغ کردید اذیت نشید 

من چون گرفتگی داشت اینجور زجر کشیدم برا همه اینجور نیست خداروشکر بر طرف شد و گذشت 

امید وارم مطالب مفید،باشه براتون 

حتما مسکن و شیاف استفاده کنید 

و قبحانه کم بخورید . وجود استرس باعث دیر انجام شدن و گرفتگی میشه

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

من که با بیهوشی رفتم دویست دونن بیشتر دادم ولی هیچی نفهمیدم واقعا توصیه میکنم با بیهوشی برن مخصوصا کسایی که مطمئنن گرفتگی دارن

بقیه فریاد میزدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گرفتگی داشتی درد داشتی..

من گرفتگی نداشت لوله هام و هیچ دردی نداشت واسم.‌در حد پرئود ولی خیلی سبکتر‌‌

انشالله به زودی مامان میشی.‌

من ماه پنج اقدامم رفتم از دکتر خواستم بفرسته منو‌‌ زودتر برین ضرر نداره به نظرم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من گرفتگی نداشتم ولی همینجوری درد داشتم بعدشم سرگیجه و استفراغ که اطاق کناری بستری شدم.

حدود پنج شش ماه بعدش باردار شدم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

تو میتونی

ممنون از اینکه تجربه اتو نوشتی

ممنون#  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

تو میتونی ممنون از اینکه تجربه اتو نوشتی ممنون#  

خواهش،میکنم 

عزیزم

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

ان شاءالله به زودی باردار میشی. مطمئن باش! اینهمه گرفتگی داشتی! حتما به همین علت بوده. 

چی میشه لوله ها مسدود میشن؟! علتش چیه؟! من خیلی میترسم! نکنه منم اینطور باشم! علائمش چیه؟

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!