2777
2789

چیکارکنم ک اینهمه بدبختم😭😭همه آمپولا وقرصا رو ب موقع استفاده میکنم ولی ازشانس بد چن روز پیش وقتی رفته بودم آمپولمو بزنم موقع برگشت دم خونمون پام سر خورد افتادم زمین بعداز یکساعت خونریزی کردم ک باشیاف کنترل شد و دردی نداشتم ولی ته دلم مطمئنم قلبش وایساده چون علایمم کم شده انگار وبازم دو روز پیش خون اومد ک باشیاف کنترل شد  امروز دلمو زدم ب دریا اومدم سونو

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله که قلبش بسلامتی ۱۲۰ سال میتپه .. توکل کن بخدا

ممنونم گلم ولی در کل بد شانسم موقعی ک همچی خوب پیش رفت بااینکه خیلی احتیاط کردم بازم افتادم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشالله که سالمه و صدای قلب کوچولوشو میشنوی و ذوق میکنی

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
توکل بر خدا عزیزم اونیکه بخاد بمونه میمونه هر اتفاقی ام حتی بیوفته براش شاید هماتوم داری ک خونریزی ...

سونوهای قبلی نگفت هماتوم دارم چون افتادم خونریزی کردم

ممنونم گلم ولی در کل بد شانسم موقعی ک همچی خوب پیش رفت بااینکه خیلی احتیاط کردم بازم افتادم

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته خانمی .. امیدت رو از دست نده

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشالله که سالمه و صدای قلب کوچولوشو میشنوی و ذوق میکنی

سلامت باشی گلم