2777
2789

سلام.من میخوام چرخ سردوز بخرم نمیدونم چی بخرم.بعضیا میگن بی بی لوک بخر.دو نخه خوبه یا سه نخه؟یکی دیدم نوشته بی بی لوک ۳نخه در حد نو یک و ۵۰۰

ب نظرتون چیکاز کنم

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونخ ک فایده نداره همون سه نخ باز بهتره یکم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من از مارکا سردرنمیارم ولی مربی خیاطیم گفت از اون مدل چینی ها که عکس پروانه روش داره نخرین و اینکه ح ...

جدی؟این سه نخه ها چجوری کار میکنه؟یعنی ترکیب سه تا نخو با هم انجام میده؟

سه نخه دست دوم خیلیه ۱۵۰۰

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
من از مارکا سردرنمیارم ولی مربی خیاطیم گفت از اون مدل چینی ها که عکس پروانه روش داره نخرین و اینکه ح ...

مربي خياطيت واسه خودش گفته من سالهاس دارم از همون مدل پروانه ايا استفاده ميكنم 😂😂😂

واس کار تولیدی میخای؟یا واس دوخت و دوز خودت؟اگ واس تولیدی میخای پنج نخ بخر وگرنه سه نخ هم کافیه

برا خیاطی میخوام تولیدی نه .همین خیاطی حالا در حد اینکه کسی پارچه چیزی بیاره

مربي خياطيت واسه خودش گفته من سالهاس دارم از همون مدل پروانه ايا استفاده ميكنم 😂😂😂

عععع واقعا؟اخه میگفت همش نخ پاره میکنن بعد بچه های کلاسم هرکی داشت تعریف میکرد اونموقع خیلی ارزون تر بود به گفته اونا منم نخریدم😓😓

من اسم سردوزم DRAGONFLY هست. سنجاقک روش زده. رنگشم مشکی. سه چهار ساله دارمش . راضی ام ازش.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"