داداشم خیلی کمکم کرده تو ازدواجم تو استخدامم وضعش هم خوبه همیشه کمک همه خانوادمون میکنه حالامیخاد یه وام بگیره ازم خواست ضامنش بشم شوهر بیمعرفتم نمیذاره.میگه اصلا نباید ضاپن کسی بشی خانمی هزارتاگرفتاری هست فردا اگه ندن وامو😖درصورتیکه امکانش خیلی خیلی کمه که دادشم نده.چکارکنم؟ اینقد عصبیم از شوهرم که نگوووو
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر قراره خانواده پشت هم نباشن ديگه از كي ميشه انتظار داشت؟ شما برادرتو ميشناسي ميدوني قسط هاشو ميده نري ضامن بشي بقيه كه اصلا نميان ضامن بشن به نظرم با شوهرت صحبت كن اكه قبول نكرد بدون اطلاع اش برو
زبون خوش حالیش نیست از ایناست که میترسن پول هم به کسی قرض بدن😖خیلللی بدم میاد از این خصلتاش بخصوص درمورد خانوادم.تازشم انتظار داره کلی خانوادم کمکمون کنن وقتی میگم خانواده خودت چی میگه خب اونا رو میبینی که...دیگه اینجورین
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند