2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره ضامن بشم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 39 پست
شوهرت نمیزاره ضامن داداشت شی؟؟! یه لیوان اسید بدین که توجوهرنمک حل شده باشه😒

بخدا اسید گیرم بیاد میخورم وقتی میگفت نه نمیذارم میخاستم خودم بکشم ازبس حرص میخوردم😖😖😖

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

200 تومن زیاده .من فکر کردم مبلغ وام تا 50 تومن هست .شما به شوهرت بگو به نظرم  .دیگه تصمیم گیری با خودته .اگر داداشت  تواناییشو داره بپردازه مشکلی نیست ..اگر اتفاقی بیفته .شوهرت هم نفهمه که ضامن شدی  زندگیت تلخ میشه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قراره خانواده پشت هم نباشن ديگه از كي ميشه انتظار داشت؟ شما برادرتو ميشناسي ميدوني قسط هاشو ميده نري ضامن بشي بقيه كه اصلا نميان ضامن بشن به نظرم با شوهرت صحبت كن اكه قبول نكرد بدون اطلاع اش برو

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي

متاسفانه خیلی از ایرانیا همین که ضامنشون میشی فک میکنن اون پولو دیگه نباید پس بدن مال خودشونه 

من به عنوان کسی که زخم خوردم میگم بدون مشورت و رضایت شوهرت اصلا ضامن نشو 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
🛒ویلچر گیرم نیومد بیا بشین تو این ببرمت😂

باچه😁😂😂😘ممنون ازاین به بعدتوسایت زحمت میکشی منو اینور اونورمیکنی😁

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
200 تومن زیاده .من فکر کردم مبلغ وام تا 50 تومن هست .شما به شوهرت بگو به نظرم  .دیگه تصمیم گیری ...

سه تاضامن میخواد یکیش منم تازه دوتا دوستاش تا بهشون گفت درجا قبول کردن چون میشناسنش آدم بی پول و یا بدحسابی نیست

سه تاضامن میخواد یکیش منم تازه دوتا دوستاش تا بهشون گفت درجا قبول کردن چون میشناسنش آدم بی پول و یا ...

خب پس با زبون خوش قانعش کن اگه قانع نشد دیگه هر چی که خودت میدونی صلاحه انجام بده

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

زبون خوش حالیش نیست از ایناست که میترسن پول هم به کسی قرض بدن😖خیلللی بدم میاد از این خصلتاش بخصوص درمورد خانوادم.تازشم انتظار داره کلی خانوادم کمکمون کنن وقتی میگم خانواده خودت چی میگه خب اونا رو میبینی که...دیگه اینجورین

دیروز باز باهاش صحبت کردم زیربار نرفت آخرسر هم گفتم من ضامن میشم کار به تو ندارم گفت باشه اینکارو بکن ولی دیگه اونوقت ببینن من چکارمیکنم 😖🙁🙁