2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره ضامن بشم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 39 پست
شوهرت نمیزاره ضامن داداشت شی؟؟! یه لیوان اسید بدین که توجوهرنمک حل شده باشه😒

بیا🍵توش شکر ریختم که زیاد اذیت نشی😂

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به داداشم میگفتم نمیخوام کسی بدونه من ضامنت شدم س فردا باید ضامن همه بشم میخوام بگم چون حقوقم پایینه بهم کسر از حقوق نمیدن

به شوهرمم میگم اوکی ولی تا اخر عمر ضامن هیچ کس نمیشم اینو یادت نره

بعدم میرفتم ضامن داداشم میشدم  

حالا تو این کارو نکنیا

من چون خیلی شوهرم به خانوادش میرسه جات بودم این کارو میکردم

وامش ۲۰۰ تومنه.بعدشم یبار ضامنش شدم ولی سفته بود کارش تموم شد مشکلی هم پیش نیومد اونم بدون اجازه شوهرم بعد که فهمید خیلی دادبیداد راه انداخت

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

منم ضامن همکارم هستم الان گرفتارم. البته مجرد بودم که ضامن شدم اما تبعاتش هنوزم باهام هست همچنان قسطهاشو نمیده و من با بانک مساله دارم. الان اگه کسی بگه ضمانت من دیگه غلط میکنم ضمانت کنم

اصلا نباید میگفتی. خودت شاغلی اگر داداشت قسط نداد خودت باید بدی از حقوق خودت پس به شوهرت ربطی نداره

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
ضامن شدن اشتباهست کلا بنظرم چ دشمن چ پدر هیچکی از فردای خودش خبر نداره چه برسه فردای کس دیگه که آی ...

شوهرم همینو میگه.میگه ممکنه مشکلی پیش بیاد که از دیت داداشت هم خارج باشه اونوقت چی

وای وای عین شوهر من، شوهر من میگفت برادرات و یا خانوادتو تو خیابون دیدی، به روی خودت نباید بیاری و از کنارشون باید رد شی فقط، از بس بی خانواده بودش

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

واقعا موندم چکارکنم از طرفی میگم رایت میگه شوهرم ولی از طرفی هم میدونم هیشکی واسه ادم خانواده و برادرش نمیشه دلم خیلی میشکنه که نمیذاره ضامن بشم.میتونم هم بشم خودسر ولی بعدش کلی دادبیداد اعصاب خردی راه میندازه تو خونه ...حوصله ندارم😔

اون خانمایی ک میگن یواشکی ضامنش شو حالا اگه برعکس بود شوهر این خانم یواشکی ضامن خاهر یا برادرش میشد میومدین میگفتین جرشششش بده  لطفا نظری ندین بعدا زندگی این خانم خراب شه 

عزیزم خوبیا داداشتو یاداوی کن اگه هم گفت میترسم نده و خانمی و دردسر داره بگو پس خودت ضامن شو

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر