2777
2789

سلام لطفا راهنماییم کنید هدیه  رو فقط عروس باید برای خانواده دوماد بگیره  یا داماد هم باید برای خانواده عروس هدیه بخره؟اسمش خلعتیه؟قبال چه چی هست؟  چی باید گرفت اصلن؟

هر دو طرف وما فقط خلعتی میبریم پارچه و لباس و .. بستگی داره 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو روز پاتختی؟ هر دو طرف کادو هاسشوم رو میدن؟

نه ما قبلش میبریم🙄تو بله برون رسم دیگه باید دید اطرافیانت چه جوری ان 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

والا سمت ما تا جایی که دیدم عروس واسه فامیل داماد خرید 

مادرشوهر من عشق گرفتن پاتختی داشت ، واسه خودم مت برای مادر شوهرم پارچه مجلسی خریدم با استرش خیلییی خوشگل بود واسه پدرشوهرم پارچه کت و شلوار ، واسه برادرهمسرم و شوهر خواهرشوهرم پارچه پیراهنی ، واسه خواهرش پارچه کتی ، واسه دوتا بچه های خواهر شوهر هم لباس مهمونی خریدیم 

همه رو روز پاتختی اخرای جشن ، زنداداشم آورد گذاشت جلوشون 

دوماد برای خانواده عروس جیزی نمیخره از نامزدی تا عروسی؟

بعد از عروسی با همسرم کادو خریدیم واسه مامان و بابای من 

تو مناسبتهای دوره عقد هم مثل تولداشون و روز پدر و مادر.براشون هدیه می خرید همسرم