2777
2789
عنوان

شما رو به خدا مراقب بچه هاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 62 پست
باورم نمیشه، چقدر وحشتناااااااااک

یعنی حالم از خواهر شوهرم بهم میخوره برعکس خانوادش که ادم های خیلی محترم بااخلاقی ان عقده ای انقدر غلیظ ارایش میکنه همه جاشو میندازه بیرون که نگو

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای من دختر یکی از اقوام همسرمو با پسر یکی دیگه از اقوامشونو ک دختره ۶ سالش بود پسره ام ۱۳ سالش بود دیدم ک پسره داره دستمالی میکنه دختره رو دختره ام خوشش میومد یعنی دستو پام یخ کرددیدم اینا تنها بودن تو طبقه بالا اومدم ب مامان دختره گفتم برو دخترتو بیار بشون پیش خودت ک بعد حرف من دختر و پسره از ترسشون ک من چیزی ب کسی نگم اومدن پایین ولی بعدها ب مادر دختره گفتم اما قبول نمیکرد میگفت بازی میکنن شاید تو بد متوجه شدی ک بعد یه مدت جاریمم این صحنه رو دید ب من گفت منم گفتم من بهشون تذکر دادم ولی خودشون نمیخوان باور کنن دیگه ب ما چه دختره ۹ سالشه از الان سینه داره هیکل گنده داره خب معلومه این بچه دستمالی شده دیگه 

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤
این فکر میکنم مشکل از شوهرشه بی غیرته ک دوس داره زن و بچش این مدلی باشن.

خودشم اینجوری یعنی عواقب سوپر نگاه کردن نمیدونه چقدر روی زن مرد ورابطشون تاثییر میزاره میشینن ۳تایی نگاه میکنن خاک توسرش کنن

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
شوهرم ی مدتی رو سنپطرزبورگ زندگی میکرد میگفت پله برقی مترو ها خیلی طولانی بود یکی از پله هر وقت ک می ...

خوب خودتون هم میگین به فرهنگ بستگی داره. به فرهنگ کشور بستگی داره. تو کشورای دیگه این چیزا عادیه. از بچگی همه میبینن. شاید اون بچه ها هم خیلی عادی بزرگ بشن و دچار مشکل نشن. چون هر وقت اراده کنن حتی تو مدرسه امکان رابطه براشون فراهمه. ولی تو فرهنگ ما این بچه ها بزگتر که بشن و امکان رابطه جنسی براشون فراهم نشه چون ذهنشون امادگی داره به راحتی تجاوز میکنن. چون ذهنشون خراب شده. دچار بلوغ زودرس و هزار چیز دیگه میشن. ولی باور کنید تو همون کشورها هم ،  بچه زیر 18 سال و تو کاباره راه نمیدن. به بچه زیر 18 سال مشروب نمیفروشن. تو مهمونی های بزرگسالان زیر 18 سال و راه نمیدن. حتی اونجا هم یه قواعدی داره واسه خودش

یه نوع حالت ترس عمیق دارم ...شوهرم از دستم عصبی میشه ...پسرم خیلی خوشکله ،میترسم بفرستمش کوچه بازی ک ...

همینه که میگن وقتی پسر داری، تا وقتی کوچیکه باید مواظب باشی نکننش، وقتی بزرگ شد باید مواظب باشی کسیو نکنه  

محض شوخی گفتم عزیزم، ناراحت نشی یا وقت  

ولی کار خوبی میکنی که مراقبی، بد دوره ای شده

باید میگفتی بعضیا تو باغ نیستن شما از خواب غفلت بیدارش میکردی

میگم همش دل دل زدم که بگم ولی نتونستم. اخه بعضی ها واقعا میبینن ولی براشون مهم نیست. مثلا زن عموی شوهرم میگه من لختی ترین لباس ها رو پیش پسرام میپوشم. چرا نباید بچوشم. اینا بچه منن از وجود منن!!! خوب پیش این جور ادما بیشتر خودتو سبک میکنی. تو فکرم اینه که برای مادر اون دختره، یه کلیپ تربیت جنسی کودکان بفرستم. شاید غیر مستقیم بگم بهتر باشه. 

میگم همش دل دل زدم که بگم ولی نتونستم. اخه بعضی ها واقعا میبینن ولی براشون مهم نیست. مثلا زن عموی شو ...

آره غیر مستقیم بهتره، وگرنه این چیزی که شما دسدی رو اونا هم دیدن،منتها اطلاعات ندارن که عکس العمل نشون نمیدن

بچه از ۴ تا ۶ سالگی توی اوج کنجکاوی جنسیه

مادر نیاید جلوی پسرش خیلی باز  بپوشه و همینطور پدر نباید مثلا با شورت تو خونه بگرده و بچه رو موقع بغل کردن زیادی به خودش بچسبونه

نمیشه گفت حتما فیلم میبینن . شاید به بچه یاد دادن بوسیدن فقط با لب باشه مثل خواهر شوهر من که خودش و ...

بوسیدن عادی نبود. تازه اونم به نظرم کار درستی نیست. خوب این بچه عادت میکنه بزرگ شد مثلا به دوستش هم لب میده. یعنی چی خوب. توی تربیت جنسی کودک هم میگن لب حریم خصوصیه و اندام جنسی محسوب میشه. به بچه بگید به کسی اجازه نده لباش و ببوسه.چون اندام خصوصیه.  اصلا جدا از بعد مذهبی اش، از روانشناسا هم بپرسید روی این مسایل خیلی تاکید دارن. از بس که این روزا ازار جنسی زیاد شده دیگه پدر و مادرا خودشون که نباید دامن بزنن به این مسایل

بوسیدن عادی نبود. تازه اونم به نظرم کار درستی نیست. خوب این بچه عادت میکنه بزرگ شد مثلا به دوستش هم ...

من حرف شما رو کاملا قبول دارم. مثال خواهر شوهرم رو زدم که بگم همیشه هم این حرکات بچه ها به خاطر فیلم دیدن یا بی احتیاطی والدین توی رفتارهای زناشویی شون نیست. متاسفانه خانواده شوهرم با اینکه خیلی ادعای مذهب و حریم خانوادگی شون میشه ولی به این پسر بچه 5 ساله یاد دادن که بوسیدن فقط از لب هست!

وای اصلا الان که بهش فکر میکنم چندشم میشه به خدا !

پدر بزرگ و مادربزرگ و خاله و شوهر خاله و .....  همه رو میره لب میگیره ازشون !

یکیشون هم نمیگه این کار درست نیست . حتی از لحاظ بهداشتی و سلامتی بچه هم خطرناکه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خیلی غیر واقعی داستانت  

انگار شما تو این جامعه نیستی. یه بار برو پیش روانشناس بهش بگو روزی چند مورد ازار جنسی کودکان پیشش میارن. همسر من مدیر مدرسه پسرانه هست. یکی از بچه های کلاس اول خیلی فخش های رکیک جنسی میداد طوری که بقیه که بچه های مودبی بودن همه یاد گرفتن و فحش میدادن. همسرم مادر پسره رو کشوند مدرسه که ببینه قضیه چیه. فهمید که یکی از دوستای مادره شوخی های جنسی و حرفای جنسی میزنه پیش بچه ها.  بعد مادره میگفت ما هر حرفی رو پیش بچه ها میزنیم. با بچه 7 ساله ترکیه که رفته بودن رفتن کاباره پیش بچه مشروب خوردن. بعد میگفت پسرم بچه است این چیزا رو نمیفهمه. همسرم گفت حتما به خاطر بچه تون هم که شده با دوستتون قطع رابطه کنید و مراقب رفتاراتون باشید. مادره بهش یه جور برخورده بود میگفت نهههه ما خیلی با هم صمیمی هسنیم مگه میشه!!! همسرم هم گفت اگه پسرت تو سن راهنمایی دخترباز شد و تو سن دبیرستان دختر اورد خونه ناراحت نشو. مادره هم کلی بهش برخورد و به همسرم خیلی با لحن بی ادبانه توپید و با دعوا رفت. الان اون بچه بی ادب ترین بچه مدرسه است و همسرم سال بعد نمیخواد ثبت نامش کنه چون بقیه رو خراب میکنه. اون مادره هم دلش خوشه به دوستای صمیمیش و بی خیال تربیت بچه

بچه ها خواهش میکنم این موضوع رو که گفتم به هر مادری که دور و برتون میشناسید بگید. به من هم بگید چجوری از ذهنم بیرون کنم این چیزایی که دیدمو. حسابی اشفته شدم. باردار هم هستم روحیه ام خراب شده    

انگار شما تو این جامعه نیستی. یه بار برو پیش روانشناس بهش بگو روزی چند مورد ازار جنسی کودکان پیشش می ...

هههه خیلی غیرواقعی هستن حرفات من خودم دوقلو دختر وپسر ۱۲ ساله دارم بچه هامم چندماه در سال رو خارج کشورن نگم برات که هم دریا میرن هم استهر هم خیلی چیزایی که شما فکر میکنی باعث انحراف میشن تو سایر نقاط دنیا عادیه مشکل اون بچه ها چیز دیگری هست نه دیدن بوسیدن بزرگسالان