2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه بعصیا میگن معرور باش سلامم.با پسر نکن.نگاش نکن تو عرش باش من میخوام اجتماعی باشم

متاسفانه من اخلاقم این طوریه اصلا این کارو نکن، این فراری بودن از جمع هست قیافه گرفتنه،سلام احوالپرسی حرف زدن در حد اعتدال خیلیم خوبه ،من دارم رو خودم کار میکنم این اخلاق گندم اصلاح بشه

من با بعصی پسرامون با احترام حرف میزنم.ولی تو گفتن گاهی 😕

منظورم از شما نشه تو، احترام گذاشتنه حرمت نریختنه،نه اینکه اگه به یکی بگیم تو دم دستی شدیم،نه بعضی وقتا آدم میگه تو اشکالی نداره

خوب دختر دم دستی کسیه که با پسر جماعت جیک تو جیک میشه چراغ سبز نشون میده خنده شوخی اضافی میکنه... دختر اجتماعی کسیه که در حد نیاز با آقایون در ارتباطه یعنی درحد کاری یا فعالیت‌های دانشجویی..یا خرید و... اینا کسی که نتونه رابطه سالم با آقایون جامعه ش ارتباط بگیره و به هر خنده و حرف اضافه آقایون واکنش نشون بده هم دم دستی و جلفه . 

من خودم الان تو دانشگاه با همکلاسیم بحث درسی  میکنیم حرف می‌زنیم کمک درسی میکنم حتی گاهی باهاشون قرار میزاریم گروهی ولی واقعا حرف اضافه نمی‌زنیم حتی اطلاعات اضافه نمیدیم بهم.... اسم فامیل گرایش سیاسی سطح درسی همینا رو میدونیم... تو کارام در حد همون پر کردن رزومه اطلاعات داریم با آقایون مثلا یبار یکی از آقایون برا من چایی آورد خیلی رسمی تشکر کردم با لبخند و گفتم ممنون ازتون. من چون کمرنگ میخورم خودم چایی بریزم بهتره. زحمت شما حیف میشه چون باید الان برم عوضش کنم... برا یکی از همکارای دیگم یبار برد اون گفت وای مرسی چرا زحمت کشیدی واای با نیش تمام باز پسرمم دوروز بعد بهش پیشنهاد دوستی داد.... اونم ناراحت بود چرا جرات کرد بهم پیشنهاد دوستی بده 

خوب دختر دم دستی کسیه که با پسر جماعت جیک تو جیک میشه چراغ سبز نشون میده خنده شوخی اضافی میکنه... دخ ...

من الکی کمرنگی چایی بهونه کردم که متوجه ش کنم از رفتار اضافی خوشم نمیاد... برا من دیگه هیچوقت چایی نیاورد چون واقعا دلیلی ام نداره اونجا نیروی خدماتی داره تازه من حتی به اون بنده خدام زحمت نمیدم خودم میریزم... 

برا من جرات ندارن حرف بزنن😂

مث منی پس بنده خدا همکلاسیم باهم جمع شده بودن قرار بود ازم راهنمایی پروژه ای بگیرن هرکی به اون یکی پاس میداد میگفتن ما جرات نداریم با خانم فلانی حرف بزنیم... آخرم نامزد یکی از آقایون که کلا رشته ش یچی دیگس اومد گفت... رفتم بهشون کمک کردم و گفتم مورد درسی داشتین بپرسین زکات علم یاد دادن به دیگرانه.... الان ترسشون ریخته درسی میپرسن ولی بازگفتم  نماینده بزارن یکی انتخاب میکنن اون میاد میپرسه مال همه رو 

مث منی پس بنده خدا همکلاسیم باهم جمع شده بودن قرار بود ازم راهنمایی پروژه ای بگیرن هرکی به اون یکی پ ...

حوصله ندارم با هرکسی و همه همکلاسی حرف بزنم واس همین گفتم نماینده بزارن اینجوری خیلی خوبه 

حوصله ندارم با هرکسی و همه همکلاسی حرف بزنم واس همین گفتم نماینده بزارن اینجوری خیلی خوبه 

من نمیدونم چرا ترم اخر پسرا خواستن باهام دکست شن البته جرات گفتنش پیدا نکردن کارای میخره میکردن