2777
2789
عنوان

اونایی ک ماشین لباسشویی ال جی دارن بیان کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 35 پست

خاموش کن ی چن دقیقه بمونه باز میشه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز میشه ولی نمیتونم بزارم رو ساعت 

وای اگه تایمرش زیاد باشه باید بشوره تا تموم شه.ازدوشاخ بکش اگه میتونی یا ۱ربع بزار خاموش باشه اینا خودکاره برنامه هاشون من وخواهرامم همینو داریم بعد روشن کن تایمرشو تنظیم کن

مشکلم همینه نمیره قفل شده 

احتمالا هنگ کرده 

خاموشش کن کلا 

پریز رو در بیار دوباره بزار 

تا یک ساعت هم کاری به ماشین نداشته باش

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
درش باز میشه دکمش کار نمیکنه قفل شده

خب کلا از برق بکش ی چن دقیقه بمونه بعد دوباره بزن به برق 

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

روزی که واسع نصب اومدن به من گفتم ازش زیاد کار نکش 

تایم بالا و دور تند نده 

گفت لباست اگر خیلی کثیفه دو تا نیم ساعت بده بشوره 

وسطش هم حداقل یک ربع استراحت بده به ماشین

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂