2777
2789
عنوان

بچها این مدل موی کوتاهی خوبه برام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6626 بازدید | 79 پست
من همیشه موهام بلند بوده تازه عروسی کردم خواستم مثلا تنوع بدم موهامو کوتاهه کوتاه کردم مثل ... پشیمو ...

منم مثل خودتم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
شما پیشنهاد مدلی دارین از موی بلند خسته شدم 

اره اگه میخوای کوتاه کنی کامل پسرونه بزن ازین خیلی کوتاه تر   ولی خب خانوما حساسین خیلی کوتاه نمیکنین پسرونه مدلای خیلییی قشنگی میشه زد ولی خببببب بنظرم کوتاه نکن چون مجعده حالتش بد میشه بزار مثلا تا روی شونه هات بمونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اما رنگ مو. ببین موهاتو رنگ نکن.هایلایت کن . رنگ فقط دردسره . اما هایلایت باشه حالا چه سوزنی چه تی ...

هایلات ریشه مو ضعیف میکنه چن ربزشم داره موهامو از بین نبره؟

عزیزم با موی مجعد این مدلها اصلا قشنگ نمیشه.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
بچها هایلایت مثل دکلرس ریشه مورو میسوزنه وضعیف کنه

ببین هایلایت همون مش قدیمه دیگه.منتها بسته رنگی که میخوای دکلره استفاده میکنن یا نمیکنن.اگه رنگ روشن روشن بخوای بیشتر رنگ موهاتو میبرن اگه رنگهای تیره تر بخوای دکلره ضعیفتری درمیارن