2777
2789
عنوان

خونریزی بعد سزارین

123 بازدید | 16 پست

خانما من امروز 40 روزه از زایمانم میگزره تا 10 روز خونریزی در حد کم داشتم و بعدش لکه بینی الان تقریبا10 روزه خونریزی مثل روز 3 یا 4پریودی دارم.هنوزم ادامه داره.

کسی مثل من بوده؟

یعنی من پریود شدم قبل 40 روز.اینم بگم شیر خودمو به بچم میدم.

Biomedical Engineering

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ده روز خونریزی شدید، بعد هی قطع و وصل میشد، بعد چهلم تا دو سه روزی خونابه میدیدم

اصلا نمیفهمم چمه خیلی بد لعنتیییی.

مگه میشه بعد لکه بینی به خونریزی بیوفتی و پریودی نباشه.

Biomedical Engineering

عزيزم سزارين درد داشت

خوب بود

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
مواظب باش مجدد باردار نشی چون الان دقیقا شما پریودی و یعنی تخمک گذاری داری

با این خونریزی فکر نکنم حالا حالا ها بتونیم رابطه داشته باشیم. شما میگید این حالت پریودیه؟

Biomedical Engineering
عزيزم سزارين درد داشت خوب بود

برای من که کمر بی حس شدم همه چیز عالی بود.
دردم فقط موقع فشار دادن و برای اولین بار بلند شدن داشتم .بعدش دیگ کلا سر پا بودم و کارامو خودم انجام میدادم.حتی به مادرم اجازه ندادم برام جا بندازه برای استراحت .کلا خیلی راضی بودم

Biomedical Engineering
برای من که کمر بی حس شدم همه چیز عالی بود. دردم فقط موقع فشار دادن و برای اولین بار بلند شدن داشتم . ...

انشالله بسلامتي

يعني تو بي حسي فشار دادن متوجه شدي يا بعد بي حسي بود

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
طبیعیه خونریزی بیشتر از 10 روز؟؟؟دردم ندارم یعنی علائم پریودی ندارم فقط خونریزیه

طبیعیه گلم نگران نباش پریوده ولی بجای۷روز تقریبا ۹روز طول میکشه هیچ مشکلی نداره فقط گفتم که بپا دوباره باردار نشی که ب شدت ضرر داره تازه سز شدی

و تنت... وطنم♥️